En Sıcak Konular

PKK'YA BİR DARBE DE SURİYE'DEN

5 Şubat 2009 11:15 tsi
PKK'YA BİR DARBE DE SURİYE'DEN Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) düzenlediği ve İran ile bazı Avrupa ülkelerinde de gerçekleştirilen operasyonlar sonrasında köşeye sıkışan ve teslim olmaların önüne bir türlü geçemeyen terör örgütü PKK'ya bir darbe de Suriye'den geldi.

ANKARA - Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) düzenlediği ve İran ile  bazı Avrupa ülkelerinde de gerçekleştirilen operasyonlar sonrasında köşeye sıkışan ve teslim olmaların önüne bir türlü geçemeyen terör örgütü PKK'ya bir darbe de Suriye'den geldi. 
Terör örgütü PKK yandaşlarının, elebaşı Abdullah Öcalan'ın yakalanmasının yıl dönümünü bahane ederek önceki gün Şam ve Haseki kentlerinde protesto gösterisi düzenlemelerine izin vermeyen Suriye güvenlik güçlerinin, çok sayıda göstericiyi gözaltına aldığı bildirildi.
Bu arada, PKK'lı teröristlerin Halep, Kamışlı, Lazkiye, Afrin ve Ayn Al Arap'ta yaşayan Kürtlerden zorla para topladıkları ve örgüte kadro temini amacıyla Kürt ailelerin çocuklarını kaçırdıkları yönündeki ihbarları değerlendiren güvenlik güçleri tarafından geçen hafta sonu gerçekleştirilen bir dizi operasyon sonucunda örgüte büyük darbe indirildi, aralıksız sürdürülen operasyonlarda, aralarında terör örgütü sorumlularının da bulunduğu 19 terör örgütü üyesi yakalanarak, Şam ve Halep'teki cezaevlerine konuldu.
Öte yandan, Halep, Afrin ve Haseki kırsalında bir grup PKK'lı terörist ile Suriye güvenlik güçleri arasında yaşanan silahlı çatışmada 3 PKK'lı terörist öldürüldü.

Bu haber 302 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,407 µs