En Sıcak Konular

SAĞLIK BAKANLIĞI'NA SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALINACAK

2 Şubat 2009 15:45 tsi
SAĞLIK BAKANLIĞI'NA SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALINACAK Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Prof. Dr. Ünal Yarımağan, Sağlık Bakanlığı'nda sözleşmeli pozisyonlara yerleştirme yapmak amacıyla 9-13 Şubat tarihleri arasında tercih alınacağını bildirdi.

ANKARA - Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Prof. Dr. Ünal Yarımağan, Sağlık Bakanlığı'nda sözleşmeli pozisyonlara yerleştirme yapmak amacıyla 9-13 Şubat tarihleri arasında tercih alınacağını bildirdi.
     Prof. Dr. Yarımağan yaptığı yazılı açıklamada, Sağlık Bakanlığı'nın, 675 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4/B maddesine göre istihdam edeceği sözleşmeli pozisyonlara yerleştirme yapmak amacıyla adaylardan tercih alınacağını kaydetti.
     Yarımağan'ın açıklamasına göre, Kamu Personeli Seçme Sınavı KPSS-2009/1 T.C. Sağlık Bakanlığı Tercih Kılavuzu'nda ortaöğretim, önlisans ve lisans düzeyindeki sözleşmeli pozisyonlar yer alıyor.
     Kılavuzdaki sözleşmeli pozisyonlarda tercih yapabilmek için adayların, 28-29 Haziran 2008 tarihindeki 2008-KPSS Lisans veya 21 Eylül 2008 tarihindeki 2008-KPSS Ortaöğretim/Önlisans'a giriş ve ortaöğretim mezunlarının KPSSP94, önlisans mezunlarının KPSSP93 ve ve lisans mezunlarının KPSSP3 puanını almış olmaları gerekiyor.
     Adaylar, tercihlerini 9-13 Şubat tarihleri arasında ÖSYM'nin www.osym.gov.tr internet sitesinde yayımlanacak kılavuzda belirtilen kurallara göre yine internet üzerinden kendileri yapabilecek. ÖSYM'ye posta yoluyla gönderilen veya elden verilen tercih listeleri geçerli olmayacak.
     KPSS-2009/1 T.C. Sağlık Bakanlığı Tercih Kılavuzu'na göre yapılacak yerleştirmeye başvuracak adayların, bu kılavuzu dikkatle incelemeleri uyarısında bulunuldu.

Bu haber 410 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,785 µs