En Sıcak Konular

YANAL: ÖNCE KENDİ KAZANDIĞIMIZ PUANA BAKIYORUZ

1 Şubat 2009 14:56 tsi
YANAL: ÖNCE KENDİ KAZANDIĞIMIZ PUANA BAKIYORUZ Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, zirve yarışı yolunda rakiplerin puan kaybına değil, önce kendi kazandıkları puanlara baktıklarını söyledi.

TRABZON - Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, zirve yarışı yolunda rakiplerin puan kaybına değil, önce kendi kazandıkları puanlara baktıklarını söyledi.
     Yanal, Ankaraspor karşısında galip gelerek istedikleri sonucu aldıklarını ve bundan sonraki maçlarda da aynı beklenti içinde olduklarını belirtti.
     Zirve yarışında yollarına devam ettiklerini ifade eden Yanal, ''Ben puan hesabı yapmak istemiyorum. Kazandıkça daha da iyi hale geliyoruz. Oyuncularımızın güveni arttıkça kalite de artıyor. Rakiplerimizin değil bizim ne yaptığımız önemli. Rakipler puan kaybederse bizim için avantaj olur ama biz önce kendi kazandığımız puana bakıyoruz'' diye konuştu.

TRABZONSPOR'DA DURMAK YOK

     Turkcell Süper Lig'de dün Ankaraspor'u deplasmanda 2-0 yenen Trabzonspor, 6 Şubat Cuma günü Ankaragücü ile sahasında yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.
     Teknik direktör Ersun Yanal'ın katılmadığı antrenmanı yardımcı antrenör Kemal Özdeş yönetti. Yanal'ın Ankara'da kalarak Ankaragücü ile Konyaspor arasındaki karşılaşmayı izleyeceği bildirildi.
     Antrenmana annesi ameliyat olacağı için izin verilen Gökhan Ünal ile sakatlıkları bulunan Ferhat ve Serkan katılmadı. Bu 2 oyuncunun kondisyon salonunda çalıştığı bildirildi.
     Trabzonspor'un Gineli oyuncusu İbrahima Yattara'nın gribal enfeksiyon geçirdiği bildirildi. Bu futbolcu, doktor Hakan Ayaz ile birlikte kısa bir yürüyüş yaptıktan sonra soyunma odasına gitti.
     Ankaraspor maçında 90 dakika forma giyen oyuncular kısa süre koşu yaparak antrenmanı tamamlarken diğer oyuncular bir süre daha koşuya devam ettiler.
     Trabzonspor, yarın yapacağı antrenmanla Ankaragücü maçının hazırlıklarını sürdürecek.

YENER: YATTARA'YI SATMAK GİBİ BİR DÜŞÜNCEMİZ YOK

     Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Hasan Yener, Gineli oyuncuları İbrahima Yattara'yı satmak gibi bir düşüncelerinin olmadığını söyledi.
     Yener yaptığı açıklamada, Yattara konusunda kendilerine gelen herhangi bir talebin bulunmadığını belirterek, ''Yattara ile ilgili olan bir şey yok. Nedense, nereden olduğu belli olmayan, Trabzonspor'u bir yerden yıpratmaya yönelik, Trabzonspor'da sorun yaratmaya yönelik yayınlar yapılıyor. Gerçekle ilgisi olmayan şeyler yazılıyor'' dedi.
     Yattara'nın futbolcuları olduğunu ve çıkıp futbolunu oynadığını ifade eden Yener, ''Dedikodular bizi engelleyemez. Kaldı ki Yattara'yı satmak gibi bir düşüncemiz yok. Sadece Yattara için değil diğer oyuncular konusunda da aynı düşüncedeyiz'' diye konuştu.
     Yattara'nın moralinin bozuk olduğu yönündeki söylentilere katılmadığını anlatan Yener, şunları kaydetti:
     ''Ben kafile başkanıydım. Antrenmanları izledim, otelde de takımla birlikteydim. Maç öncesi sonrası, hep birlikteydik. Yattara'nın morali bozuk değil. Maçtan sonra hem yemek yedik hem Galatasaray maçını izledik. Son derece neşeliydi. Yattara, maç sonunda 'kolbastı oyununa katılmadı, morali bozuk' deniliyor. Yattara, oyundan erken çıkmıştı. Gribal enfeksiyon geçirdiği için de Yattara'ya maçtan bir gün önce serum takılmıştı. Hala tam olarak gribal enfeksiyonu üzerinden atamadı. Bu nedenlerle kolbastı oyununa katılmadı.''



Bu haber 454 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,799 µs