En Sıcak Konular

BEŞİKTAŞ KULÜBÜ DİVAN KURULU TOPLANTISI

31 Ocak 2009 15:25 tsi
BEŞİKTAŞ KULÜBÜ DİVAN KURULU TOPLANTISI Beşiktaş Kulübü'nün Olağan Divan Kurulu Toplantısı yapıldı.

İSTANBUL - Beşiktaş Kulübü'nün olağan Divan Kurulu Toplantısı başladı.
     Kulüp başkanı Yıldırım Demirören ise toplantıda yer almadı.
     Toplantıda siyah-beyazlı kulübün toplam konsolide borcunun 2008 yılı sonu itibariyle 132 milyon 496 bin 252 TL olduğu açıklandı.
     Bu borcun 51 milyon 174 bin 412 lirasının kulüp Başkanı Yıldırım Demirören'e olduğu bildirildi.
     Öte yandan, Denetleme Kurulu Başkanı Alper Kuş, ocak ayı sonu itibariyle kulüp başkanı Demirören'e olan borcun 56 milyon liraya çıktığını söyledi.

KEÇECİ: İNTİKAM ALIR GİBİ GÖREV YAPIYORSUNUZ

     Feriye Lokantası Hamdi Saver Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda denetleme, divan ve yönetim kurullarının faaliyet raporlarının okunmasının ardından üyeler söz alarak görüşlerini belirtti.
     Divan Kurulu Üyesi Atıf Keçeci, kulüp yönetim kurulunu eleştirerek, "Beşiktaş size ne kötülük yaptı da intikam alır gibi görev yapıyorsunuz" dedi.
     Beşiktaş'ın borcunun arttığını ve buna "dur" denmesi gerektiğini vurgulayan Keçeci, "Bu borcu tepe noktası kabul edip, aşağıya döndürmenin çarelerini bulmalıyız. Acele hareket etmeliyiz. Gidişat iyi değil. Borç başkana ama Beşiktaş Kulübü'nün borcu. Hepimizi rahatsız eden bir rakam" diye konuştu.
     Delgado'nun bonservis ve imaj haklarının Yıldız Holding'den alınmasında da yanlış yapıldığını öne süren Atıf Keçeci, ayrıca Arjantinli futbolcunun sakatlığına da değindi. Delgado'nun diz kemiklerinde ve kıkırdaklarında sürtünmeden meydana gelen bir sakatlığı bulunduğunu anlatan Keçeci, "Şu anda İtalya'da tedavide. Delgado 6 Şubat'ta dönecek deniyor. Delgado haftaya dönmeyecek, o bölgeye iğne yapılmış. 6'sında tekrar bir iğne yapacaklar. Mart ayının başından önce dönmesi mümkün değil" şeklinde konuştu.
     Eski Divan Kurulu Başkanı Şeref Nasır, finansman bakımından kulübün olumlu bir yerde olması ve kişilere bağımlılıktan kurtulması gerektiğini söyledi.
     Beşiktaş'ın aldığı cezalara da değinen Nasır, "Beşiktaş taraftarı dünyanın en iyi taraftarıdır. Ancak sanırım araya karışan provokatörler var. Her sene bir futbolcu bedeli kadar parayı ceza olarak ödemekteyiz" dedi.
     Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Kenan Öner de Delgado ile ilgili eleştirilere değinerek, şöyle konuştu:
     "Delgado'nun haziran ayı sonunda sözleşmesi sona eriyordu. Ülker Grubu tarafından bize getirilmişti. Haziran ayı sonuna kadar satış veya mukavele uzatması olmazsa tamamen onların malıydı. İspanya'dan da bir teklif gelmişti. Delgado aman aman maçlar çıkarmadı dendi ama o bir değer, iyi bir futbolcu. Şampiyonlar Ligi'nde, UEFA Kupası'nda vitrine çıkardığınız bir futbolcuyu kaybetmek pek mümkün değildi. Bonservis konusunu göğüs reklamı aracılığıyla yaptık. Ayrıca iyi bir Delgado'nun hem takımımıza katkı sağlayacağına, gittiğinde de bize para kazandıracağına inanıyoruz. Sakatlığı kronik değil ama tatsız bir şey. Bunu yenmesini ve faydalı olmasını bekliyoruz."
Ceza konusunda şu anda limitte olduklarına dikkat çeken Öner, "Antalyaspor maçında inşallah herkes sağduyulu davranır. Çünkü önümüzde Trabzonspor maçı var. Olay çıkmaması, kötü tezahürat yapılmaması için çok gayret ediyoruz. Sportif başarıyı yakalarsak her şey çok daha farklı olacak" şeklinde konuştu.

TRANSFER ÇALIŞMALARI

     Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Kenan Öner, yabancı futbolcu transferi konusunda henüz netleşen bir şey olmadığını söyledi.
     Kenan Öner, siyah-beyazlı kulübün bugün yapılan olağan Divan Kurulu Toplantısı'nın ardından basın mensuplarının yabancı futbolcu transferiyle ilgili sorularını yanıtladı.
     ''Transfer konusunda henüz netleşmiş bir şey yok'' diyen Öner, Fabian Ernst ile anlaşıp anlaşmadıkları sorusuna ise, ''Görüşmeler var. Ernst ile birlikte birkaç oyuncu daha var görüştüğümüz. Ancak daha süremiz var. Netleşince açıklarız. Transfer bitmeden konuşmamız doğru olmaz'' diye konuştu.



Bu haber 412 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,547 µs