En Sıcak Konular

ATALAY: BAŞBAKANIMIZ SÖZLERİNİ DÜRÜSTÇE SÖYLER

30 Ocak 2009 12:58 tsi
ATALAY: BAŞBAKANIMIZ SÖZLERİNİ DÜRÜSTÇE SÖYLER İçişleri Bakanı Beşir Atalay,''Başbakan'ımız açık bir insandır. Sözlerini dürüstçe söyler. Bu manada Başbakan'ımızın açıklığını, mert ve onurlu tavrını ben her zaman severim, akşamkini de sevdim'' dedi.

BURSA - İçişleri Bakanı Beşir Atalay, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Davos Zirvesi'ndeki Gazze konulu paneli terk etmesiyle ilgili olarak, ''Başbakan'ımız açık bir insandır. Sözlerini dürüstçe söyler. Bu manada Başbakan'ımızın açıklığını, mert ve onurlu tavrını ben her zaman severim, akşamkini de sevdim'' dedi.
     Bakan Atalay, Vali Şahabettin Harput'u ziyaretinde, Türkiye'nin çok önemli bir seçim süreci yaşayacağını belirterek, kendilerinin de seçim ortamının huzurlu ve güvenli şekilde geçmesi için çaba sarf ettiklerini söyledi.
     Bu amaçla seçimden önce, seçim günü ve seçim sonrası valiliklerce alınacak önlemlerin değerlendirilmesi ve gerekli koordinasyonun sağlanması amacıyla ''Seçim Güvenliği Bölge Toplantıları'' düzenleneceğini kaydeden Atalay, bu toplantılarının ilkini bugün Bursa'da yapacaklarını belirtti.
     Atalay, bir gazetecinin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Davos Zirvesi'ndeki Gazze konulu paneli terk etmesiyle ilgili sorusunu, ''Başbakan'ımız onurlu bir tavır gösterdi. Başbakan'ımız açık bir insandır. Sözlerini dürüstçe söyler. Bu manada Başbakan'ımızın açıklığını, mert ve onurlu tavrını ben her zaman severim, akşamkini de sevdim'' diye yanıtladı.
     Bir gazetecinin ''Anayasa Mahkemesi, aldığı kararla, Başbakan'ın İletişim Daire Başkanını atama yetkisini iptal etti. Bunu nasıl değerlendiriyorsunuz?'' sorusu üzerine Atalay, ''Tabii Anayasa Mahkemesi iptal ettiyse bu Meclise yine gelir ve TBMM boşlukları doldurur. Karar yeni verildi, gerekçeli karar henüz çıkmadı. Onu beklemek lazım'' dedi.
     Bakan Atalay'a ziyareti sırasında, Emniyet Genel Müdürü Oğuz Kağan Köksal da eşlik etti.

Bu haber 260 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,506 µs