En Sıcak Konular

KARAKAŞ: CSKA MOSKOVA AVANTAJINI İYİ KULLANDI

30 Ocak 2009 12:56 tsi
KARAKAŞ: CSKA MOSKOVA AVANTAJINI İYİ KULLANDI Rusya'nın CSKA Moskova takımına kendi evinde 66-48'lik skorla yenilen Fenerbahçe Ülker'in şube direktörü Nedim Karakaş, rakiplerinin güçlü kadrosunun verdiği avantajı iyi kullanarak galip ayrıldığını söyledi.

İSTANBUL - Basketbolda ULEB Avrupa Ligi 2. tur (Top 16) (H) Grubu'ndaki ilk maçında Rusya'nın CSKA Moskova takımına kendi evinde 66-48'lik skorla yenilen Fenerbahçe Ülker'in şube direktörü Nedim Karakaş, rakiplerinin güçlü kadrosunun verdiği avantajı iyi kullanarak galip ayrıldığını söyledi.
     Karakaş, rakibin gücünün ortada olduğunu ifade ederek, ''Biz oyunun başında istediğimiz tempoyu yakalayamadık. Bu tempoyu ancak 3. periyotta sahaya yansıtabildik, oyunun tamamına yayabilsek maça ortak olabilirdik. Rakip güçlü kadrosunun verdiği avantajı iyi kullanarak galip ayrıldı'' dedi.
     CSKA Moskova'nın hem savunma hem de hücum yönünün çok güçlü olduğunu kaydeden Nedim Karakaş, şöyle devam etti:
     ''Onlar da bu gruptaki maçların ne kadar önemli olduğunun bilincindeler ve kazaya uğramamak için işi en baştan sıkı tutup, hedeflerine ulaştılar. Grupta herkes ilk maçta galip gelmek için oynadı. Cibona Zagreb kendi sahasında Montepasci Siena'yı yenerek 'Ben de varım' diyor. İlk iki maçın sonucu gösterdi ki grupta kimin çıkacağı belli değil. Buradaki maçlar kıran kırana geçecek. Bundan sonra Siena ve Zagreb ile deplasmanda oynayacağımız maçlardan en azından bir tanesini galibiyetle kapatmak bize avantaj sağlayacaktır. Ondan sonra da sahamızda oynayacağımız maçları kazanmak zorundayız.''
     Karakaş, CSKA Moskova maçıyla birlikte Gordon Giricek'in Avrupa Ligi'nde ilk kez sarı-lacivertli formayı giymesinin sevindirici olduğunu dile getirerek, ''Giricek'in sahalara dönmesi memnuniyet verici. İnşallah bir aksilik yaşamayız. Maçta Mirsad'ın olmaması da önemli bir etkendi. Alışılmış düzen bozuluyor. Belli bir kadro yapın var, bazı çiviler yerinden oynuyor. İnşallah böyle sorunlar bir daha yaşamayız'' diye konuştu.
     CSKA Moskova maçı öncesi gıda zehirlenmesi geçiren ve tedavisi devam eden Mirsad'ın yarın ligde yapılacak Kepez Belediyesi maçında da oynamasının zor olduğu bildirildi.

Bu haber 270 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,753 µs