En Sıcak Konular

TRABZONSPOR İLE ANKARASPOR 9. RANDEVUDA

30 Ocak 2009 11:29 tsi
TRABZONSPOR İLE ANKARASPOR 9. RANDEVUDA Trabzonspor ile Ankaraspor, yarın başkentte yapacakları karşılaşmayla birlikte ligde 9. kez karşı karşıya gelecekler.

TRABZON - Trabzonspor ile Ankaraspor, yarın başkentte yapacakları karşılaşmayla birlikte ligde 9. kez karşı karşıya gelecekler.
     Ankaraspor'un 2004-2005 sezonunda lige yükselmesinin ardından bugüne dek iki takım arasında yapılan 9 maçta, bordo-mavililerin galibiyetlerde 4-3 üstünlüğü bulunuyor. 2 karşılaşmada ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı.
     Trabzonspor, söz konusu karşılaşmalarda 15 gol atarken, kalesinde 10 gol gördü.
     Trabzonspor ile Ankaraspor arasında başkentte yapılan maçlarda ise evsahibi takımın üstünlüğü bulunuyor.
     Ankara'da yapılan 4 maçın 2'sini Ankaraspor kazanırken 1'inde Trabzonspor galip geldi, 1 maç da beraberlikle sonuçlandı.
     Ankara'da 2004-2005 sezonundaki maç 1-1 biterken, 2005-2006 sezonunda ise sahadan 2-0'lık galibiyetle ayrılan taraf Trabzonspor oldu. Ankaraspor, son 2 sezonda ise 2-1 ve 1-0'lık galibiyetlerle 3'er puan almayı başardı.
     Her iki takım söz konusu maçlarda 4'er gol attı.
     Ligin ilk haftasında Hüseyin Avni Aker Stadı'nda yapılan maçı Trabzonspor, 2-0'lık sonuçla kazanmayı başarmıştı.

TRABZONSPOR ANKARA'YA GİTTİ

     Turkcell Süper Lig'de yarın deplasmanda Ankaraspor ile karşılaşacak Trabzonspor, Ankara'ya gitti.
     Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, takımın Ankara'ya hareketi öncesinde havaalanında gazetecilere açıklamalarda bulundu.
     Ankaraspor maçından istedikleri bir sonuçla dönmeyi hedeflediklerini belirten Hacısalihoğlu, amaçlarının iç sahada yapacakları maçlarla avantajlarını koruyarak ligde zirveye yaklaşmak olduğunu söyledi.
     Norveç'in Stabaek takımından transfer edilen Alanzinho'nun, takıma zirve yarışında büyük katkı sağlayacağına inandıklarını ifade eden Hacısalihoğlu, şöyle devam etti:
     ''Bizim yönetim anlayışımız başından bu yana kendi fikrimize göre değil, camianın isteklerine ve beklentilerine göre kulüp politikasını belirlemekti. Bu nedenle sol kenarda hücuma yönelik iyi bir oyuncuya ihtiyaç vardı. Yaptığımız araştırmalar ve teknik kadromuzun önerileri ile kadromuza çok iyi bir oyuncu kattık.''
     Hacısalihoğlu, Real Madrid Kulübü'nün İbrahim Yattara'yı transfer edeceği yönünde çıkan bazı haberleri değerlendirerek, kendilerine şuana kadar resmi bir başvuruda bulunulmadığını bildirdi.
     Yattara'nın dünya standartlarında bir oyuncu olduğunu ve bu gibi tekliflerin normal karşılanabileceğini anlatan Hacısalihoğlu, şunları kaydetti:
     ''Sezon başından bu yana bir çok haber çıkıyor, kulüplerden teklifler oluyor. Ancak son günlerde belirtilen şekliyle herhangi bir resmi teklif yok, ama olması normaldir. Gelen talepler değerlendirilir. Kulüp menfaatlerine göre karar alınır. Bütün futbolcularımız birer değer ve yıldız. Kulüpler yalnızca ticari işletmeler değildir. Kulübün esas değeri sahadaki kadrosu ve duyulan güven ile destektir.''
     Bu arada takımın Ankara'ya gidişi esnasında bir grup bayan taraftar, kendi yaptıkları su böreklerini takım kaptanı Hüseyin Cimşir'e verdi.
     Yeni transfer Alanzinho'nunda yer aldığı kadroda, bordo-mavili takımın kafile başkanlığını İhsan Alioğlu yapıyor.
     Turkcell Süper Lig'de yarın deplasmanda Ankaraspor ile karşılaşacak Trabzonspor'da, kart sıkıntısı yaşanıyor.
     Bordo-mavili takımda Hüseyin, Umut, Serkan, Cale ve Selçuk sarı kart görmeleri halinde gelecek hafta Beşiktaş ile yapılacak maçta takımdaki yerlerini alamayacaklar.
     Trabzonspor'un yarınki maça Sylva, Serkan, Song, Egemen, Cale, Hüseyin, Selçuk, Colman, Yattara, Umut, Gökhan Ünal muhtemel 11 ile çıkması bekleniyor.

 



Bu haber 252 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,360 µs