En Sıcak Konular

TURKCELL FAIR PLAY LİGİ BAŞLIYOR

26 Ocak 2009 12:49 tsi
TURKCELL FAIR PLAY LİGİ BAŞLIYOR Türkiye Futbol Federasyonu ve Turkcell işbirliğiyle oluşturulan Turkcell Fair Play Ligi'nde, en centilmen ilk üç takıma toplam 1 milyon dolar ödül verilecek.

İSTANBUL - Türkiye Futbol Federasyonu ve Turkcell işbirliğiyle oluşturulan Turkcell Fair Play Ligi'nde, en centilmen ilk üç takıma toplam 1 milyon dolar ödül verilecek.
     Turkcell ile Futbol Federasyonu ortaklığıyla oluşturulan Turkcell Fair Play Ligi'nin kuralları ve ödül sistemi Conrad Otel'de düzenlenen toplantıyla açıklandı.
     UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik, Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener, İstanbul Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı ve Kulüpler Birliği Vakfı Başkan Yardımcısı Göksel Gümüşdağ, Turkcell Kurumsal İletişim ve İlişkilerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Koray Öztürkler, Futbol Federasyonu Başkan Vekili Lütfi Arıboğan, Futbol Federasyonu Genel Sekreteri Metin Kazancıoğlu ile UEFA İletişim Direktörü William Gaillard'ın katılımıyla düzenlenen basın toplantısında, Turkcell Süper Lig'de yaşanan heyecan, coşku ve mücadele keyfinin, centilmenlik ruhuyla birlikte daha da artması için Turkcell Fair Play Ligi'nin oluşturulduğu belirtildi.
     Turkcell Fair Play Ligi'nde, Turkcell Süper Lig'de mücadele eden takımlar aldıkları sarı kart, kırmızı kart, saha kapatma, seyircisiz oynama ve hak mahrumiyeti cezaları karşılığında belirli ceza puanları alıyorlar. En az puan alan takımın üst sıraya yerleşeceği değerlendirmenin sonuçları her hafta oynanan maçlar sonrasında güncellenecek.
     Turkcell Süper Lig'de mücadele eden ve sezon boyunca en az ceza puanı alarak Turkcell Fair Play Ligi büyük ödülünü kazanan en centilmen takım 500 bin dolar, en centilmen ikinci takım 300 bin dolar, en centilmen üçüncü takım ise 200 bin dolar ile ödüllendirilecek. En centilmen takım, ayrıca bir sonraki sezonun maçlarına ''Fair Play'' logolu formalarla çıkacak.
     Toplantıda konuşan Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener, Turkcell Fair Play Ligi'nin bu sezonki 34 haftalık periyodu kapsayacağını anlatarak, toplam ödülün 1 milyon dolar olduğunu, ilk takıma 500, ikinciye 300, üçüncü takıma da 200 bin dolar ödül verileceğini kaydetti.

Bu haber 382 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,028 µs