En Sıcak Konular

TURKCELL SÜPER LİG'DE GÖRÜNÜM

25 Ocak 2009 21:39 tsi
 TURKCELL SÜPER LİG'DE GÖRÜNÜM Turkcell Süper Lig'de 17. hafta maçları bugün tamamlandı.

ANKARA - Turkcell Süper Lig'de 17. hafta maçları bugün tamamlandı.
     16. hafta maçlarının ardından 21 Aralık 2008 tarihinde ara verilen lig maratonu, geçen cuma günü yapılan Ankaraspor-Konyaspor maçıyla start aldı.
     17. haftanın son maçında bugün Fenerbahçe, sahasında Trabzonspor'u ağırladı. Devre arasına 4. sırada giren, ancak Ankaraspor'un 4. sıraya yerleşmesiyle 5'inciliğe gerileyen Fenerbahçe, Trabzonspor karşısında 3 puanı da kaçırınca basamak atlayamadı. Golsüz biten maçın ardından Fenerbahçe 33 puan ve averajla 5. sırada yer aldı.
     Lider Sivasspor'un 2. sıradan takipçisi Trabzonspor ise bu beraberlikle puanını 35'e çıkardı ve 2. sıradaki yerini korudu.
     Devre arasına lider giren Sivasspor, 17. hafta maçında, 3. sıradan takipçisi Galatasaray'ı konuk etti. 51. dakikada Abdurrahman ve 66. dakikada Sezer'in golleriyle 2-0 galip gelen Sivasspor, 37 puanla birinciliği kaptırmadı. Galatasaray ise 33 puan ve averajla 17. haftada da 3. sırada bulunuyor.
     Öte yandan haftanın açılış maçında Konyaspor'u konuk eden Ankaraspor, 1. dakikada Mehmet Çakır, 37. dakikada Hürriyet ve 69. dakikada Neca'nın penaltı golüyle 3-0 galip geldi. Ankara ekibi böylece, puanını 33'e çıkardı ve 6. sıradan 4. sıraya yükseldi.
     Molanın ardından ilk maçına ev sahibi olarak çıkan Beşiktaş, Denizlispor'u 1-0 yenerek 3 puanlık bir başlangıç yaptı. Denizlispor'dan Kratochvil'in kendi kalesine attığı golle 1-0 galip gelen siyah-beyazlı ekip 31 puanla 6. sıradaki yerini korudu.
     Ligin 17. haftasında 2 maç berabere tamamlanırken, 5 maç ev sahibi takımın, 2 maçta rakip takımın üstünlüğü ile sonuçlandı. Haftanın en farklı galibiyetini, sahasında Hacettepe'yi 4-0 yenen Kocaelispor aldı.
    
     -GOL KRALLIĞI-
    
     Gol krallığı yarışında ilk 2 sırada yer alan isimler değişmedi. Galatasaraylı Milan Baros 14 golle liderliğini korurken, Sivasspor'dan Mehmet Yıldız da 11 golle ikinci sırada yer alıyor.
     Kocaelispor'dan Taner Gülleri bu hafta Hacettepe filelerine gönderdiği 2 golle, gol sayısını 9'a çıkardı ve 3. sıraya yerleşti. Listede Ankaraspor'dan Mehmet Çakır, Bursasporlu Sercan Yıldırım ve Gaziantepspor'dan Tabata'nın 8 golü bulunuyor.

Bu haber 368 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,156 µs