En Sıcak Konular

BEŞİKTAŞ KULÜBÜ'NDEN AÇIKLAMALAR

23 Ocak 2009 15:00 tsi
BEŞİKTAŞ KULÜBÜ'NDEN AÇIKLAMALAR Beşiktaş, Turkcell Süper Lig'in 17. haftasında yarın sahasında Denizlispor ile yapacağı maçın hazırlıklarını bugün gerçekleştirdiği antrenmanla tamamladı.

İSTANBUL - Beşiktaş Kulübü, yaptığı açıklamalarla, medyada kendileri hakkında çeşitli konularda çıkan haberleri yalanladı.
     Siyah-beyazlı kulüp, Nobre konusunda çıkan haberle ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:
     ''(Nobre 3 Yıl Önce de İmza Parası Aldı mı?) başlığı ile yayımlanan haberde, 2006 yılındaki transferde Nobre için kulübümüzün Uruguay takımına 3 milyon dolar bonservis ücreti ödediği, bu paranın içinde Brezilyalı oyuncumuzun imza parası alıp almadığı sorgulanmıştır. Kulübümüz, İMKB'ye 18 Mayıs 2006 tarihinde yaptığı duyuruda olduğu gibi, Nobre için kulübü Central Espanyol'a 3 milyon dolar ödemiştir ve ödeme banka aracılığı ile yapılmıştır. Nobre bu transferden 1.1 milyon dolar almıştır ve futbolcuya 'imza parası' adı altında bir ödeme yapılmamıştır.''
     Yusuf Şimşek'in açıklamalarıyla ilgili yapılan haber konusunda ise şunlar kaydedildi:
     ''(Fotoğrafları Gören Var mı?) başlığı ile yayınlanan haberde, futbolcumuz Yusuf Şimşek'in BJK TV'ye yaptığı açıklamalarda Beşiktaş formalı çocukluk fotoğraflarını göstereceğini hatırlatıp, çocukluk resimlerinin halen beklendiği ifade edilmiştir. Yusuf Şimşek'in Beşiktaş formasıyla çekilen çocukluk fotoğrafları, kulübümüzün resmi yayın organı Beşiktaş Dergisi'nin şubat sayısında yayınlanacaktır. Söz konusu fotoğraflar, Beşiktaş Dergisi tarafından yazılı ve görsel basına da servis edilecektir.''
     Eski Beşiktaş Kulübü Divan Kurulu Başkanı Şeref Nasır'ın, Delgado ile ilgili yaptığı açıklamalar konusunda, ''Nasır'ın düşüncelerini dün kulübümüzün konu ile ilgili yaptığı açıklamadan önce gerçekleştirdiği düşüncesindeyiz. Bilindiği gibi kulübümüz dün bu konuda yaptığı açıklamayla Delgado transferinde mevcut sözleşmenin detaylarını kamuoyuna açıklamıştır'' görüşlerine yer verildi. 
     ''Bu arada, Erkan Zengin'in transferi sonrası bir menajerin mesnetsiz ve seviyesiz açıklamalar yayınlanmıştır. Kulübümüz, Erkan Zengin'in transferinde herhangi bir menajer ile çalışmamıştır ve herhangi bir menajerle yapılmış sözleşmemiz bulunmamaktadır'' denildi.
     Beşiktaş Kulübü, bayan basketbol takımı ile ilgili çıkan bazı haberler hakkında da açıklamada bulundu.
     Takımdan ayrılıp ülkesine giden İsrailli oyuncu Shay Doron ile ilgili çıkan haber konusunda, ''Shay Doron'un parasını alamadığı gerekçesiyle sözleşmesini feshettiği ve bonservisini almak için FIBA'ya gideceği iddia edilmiştir. Doron'un ödemelerinin tamamı yapıldığı gibi oyuncu özel sebeplerini ileri sürerek ülkesine gitmiştir'' denildi.
     Kulüp açıklamasında ayrıca, Sırp oyuncu Milica Dabovic'in gazetelerdeki fotoğrafları konusunda ise, ''Sırp Milli Takımı'nın oyuncusu Milica Daboviç'in FHM Dergisi'nde bu ay yayınlanan fotoğrafları, 1 yıl önce Sırbistan'da çekilmiş olup, bu döneme ait değildir'' görüşlerine yer verildi.

BEŞİKTAŞ, DENİZLİSPOR MAÇINA HAZIR

     Beşiktaş, Turkcell Süper Lig'in 17. haftasında yarın sahasında Denizlispor ile yapacağı maçın hazırlıklarını bugün gerçekleştirdiği antrenmanla tamamladı.
     BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde, teknik direktör Mustafa Denizli yönetiminde yapılan idmanda siyah-beyazlı futbolcuların taktik ağırlıklı çalıştığı bildirildi.
     Antrenmana, İtalya'da tedavisine devam edilen Delgado katılmazken, sakatlığı bulunan Bobo ise takımdan ayrı olarak fizyoterapist eşliğinde çalıştı.
     Beşiktaşlı oyuncular, Denizlispor maçı için bu akşam kampa girecek.



Bu haber 376 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,874 µs