En Sıcak Konular

ALEX: ''SONUNA KADAR FENERBAHÇE'DE KALMAK İSTİYORUM''

22 Ocak 2009 18:20 tsi
ALEX: ''SONUNA KADAR FENERBAHÇE'DE KALMAK İSTİYORUM'' Fenerbahçe'de sezon sonunda bitecek sözleşmelerini yenileyen Brezilyalı yıldız oyuncular Alex de Souza ve Roberto Carlos, kulüplerinde devam edecek olmalarından dolayı büyük mutluluk yaşadıklarını söylediler.

İSTANBUL - Fenerbahçe'de sezon sonunda bitecek sözleşmelerini yenileyen Brezilyalı yıldız oyuncular Alex de Souza ve Roberto Carlos, kulüplerinde devam edecek olmalarından dolayı büyük mutluluk yaşadıklarını söylediler.
     Faruk Ilgaz Tesisleri'nde gerçekleştirilen imza töreninde konuşan Alex de Souza ile Roberto Carlos, kendilerine duyulan güvenden ötürü başkan Aziz Yıldırım ile yönetim kurulu üyelerine teşekkür ettiler.
     Sarı-lacivertli kulüpte 5. yılını doldurmak üzere olduğunu vurgulayan Alex, ''Bana gelecekte de bu formayı giyme şansı verdiler. 2 yıl daha burada olacağım. Bu zamana kadar nasıl geldiysem, gelecek 2 yılda da aynı şekilde olacak. Fenerbahçeli Alex olarak sonuna kadar Fenerbahçe'de kalmak istiyorum. Sözleşmem dolduğunda yine oturur konuşuruz'' dedi.
     İmza töreninde oldukça neşeli hareketleriyle dikkat çeken Roberto Carlos da yaşadığı sevinci dile getirerek, ''Bu kutsal forma şu an üzerimde ve ben onu önümüzdeki yarım sezonla birlikte 1,5 yıl daha giyeceğim gibi gözüküyor'' diye konuştu.
     Takım olarak çalışmalarını sürdürdüklerini ve bu sezon büyük hedefleri olduğunu dile getiren Brezilyalı yıldız, ''Fortis Türkiye Kupası ve Turkcell Süper Lig'i, Fenerbahçe'ye kazandırmayı hedefliyoruz. Başaracağımıza eminim. Bu kutsal formayla Fenerbahçe tarihinde yer almamı sağlayan herkese teşekkürler'' ifadelerini kullandı.

Bu haber 348 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,445 µs