En Sıcak Konular

İSTANBUL'DA KURBAN BAYRAMI ÖNLEMLERİ

17 Aralık 2007 18:46 tsi
İSTANBUL'DA KURBAN BAYRAMI ÖNLEMLERİ İstanbul Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığınca Kurban Koordinasyon Merkezi kuruldu. Merkeze bağlı 165 ekip ve 820 personel, Kurban Bayramı süresince görev yapacak.

İSTANBUL - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığınca Kurban Koordinasyon Merkezi kuruldu. Merkeze bağlı 165 ekip ve 820 personel, Kurban Bayramı süresince görev yapacak.
     İstanbul Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Zabıta Daire Başkanlığı tarafından vatandaşların Kurban Bayramını sorunsuz geçirmeleri amacıyla Kurban Koordinasyon Merkezi'nin kurulduğu belirtildi
     İstanbul'un 32 ilçe ve 41 belde yetkilileriyle yapılan toplantılarda kurban satış ve kesim yerleri belirlendiği ifade edilen açıklamada, bayram süresince 22 personelin görev yapacağı merkezin, Büyükşehir Belediyesi Katı Atık Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Çevre Koruma Müdürlüğü, Veteriner Hizmetleri Müdürlüğü ile koordinasyon halinde olacağı kaydedildi.
     Açıklamada, Kurban Koordinasyon Merkezinin hazırlıklarını tamamladığı belirtilerek, 25 kişiden oluşan 6 ekip tarafından, 14 Kasım 2007 tarihinden itibaren kurban satış ve kesim yerleri tespit edilerek, kente hayvan girişinin yasak olduğu tarihten önce kurbanlık hayvan sokan 82 kişiye cezai işlem uygulandığı ifade edildi.
     Kurban satış yerlerinde 10-20 Aralık tarihleri arasında denetim yapmak ve şikayetleri değerlendirmek üzere 24 kişiden oluşan 8 ekibin kurulduğu dile getirilen açıklamada, bayram süresince Kurban Koordinasyon Merkezine bağlı 165 ekip ve 820 personelin görev yapacağı bildirildi.
     Ekiplerin, bayramının 3. ve 4. günlerinde yüzde 30 oranında azaltılarak görev yapacağı belirtilen açıklamada, vatandaşların, 24 saat görev yapan Kurban Koordinasyon Merkezi'ne ''0 212 521 84 65'' numaralı telefondan ulaşabileceği kaydedildi.


Bu haber 435 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,458 µs