En Sıcak Konular

GALATASARAY CAFE CROWN EVİNDE GALİP

21 Ocak 2009 22:11 tsi
GALATASARAY CAFE CROWN EVİNDE GALİP Beko Basketbol Ligi'nde yapılan karşılaşmada Galatasaray Cafe Crown, Darüşşafaka Cooper Tires'i 85-75 yendi.

İSTANBUL - Beko Basketbol Ligi'nde yapılan karşılaşmada Galatasaray Cafe Crown, Darüşşafaka Cooper Tires'i 85-75 yendi.
     Karşılaşmaya iyi başlayan Darüşşafaka Cooper Tires, 2. dakikada 11-3 öne geçti. Konuk takım, oldukça baskılı bir oyun ortaya koyarak, savunmasında yetersiz kalan Galatasaray Cafe Crown karşısında 4. dakikaya 16-5 önde girdi. Bunun üzerine sarı-kırmızılı takımın antrenörü Koray Mincinözlü mola aldı. Ardından rakibine önde baskı kuran Galatasaray Cafe Crown, 9-0'lık bir seri yakaladı ve 7. dakikada farkı 2 sayıya (16-14) indirdi. Darüşşafaka Cooper Tires, yeniden etkili oyununu ortaya koyarak, ilk periyottan 25-19 üstün ayrılmayı başardı.
     2. periyoda daha iyi başlayan Galatasaray Cafe Crown, pota altında verimli bir oyun sergileyerek, 14. dakikada Polat'ın basketiyle 30-29 öne geçti. Yüksek tempoda süren karşılaşmada sarı-kırmızılı takım, yaptığı hücumları daha iyi değerlendirerek, ilk yarıyı 45-42 önde tamamladı.
     İkinci yarıya daha etkili başlayan Galatasaray Cafe Crown, dış atışlarda Murat, Graves ve Cüneyt ile bulduğu basketlerle 24. dakikada skoru 59-50 yaptı. İlerleyen dakikalarda iki takım da tutuk bir oyun sergilerken, 29. dakikaya 61-54 sarı-kırmızılı takımın üstünlüğüyle girildi. Galatasaray Cafe Crown, son çeyreğe de 63-57 önde girdi.
     4. periyoda kontrollü başlayan Galatasaray Cafe Crown savunmasını sertleştirirken, hücumda da dikkatli oynamaya çalıştı. Sarı-kırmızılı takım, Murat'ın 3 sayılık basketiyle 34. dakikada skoru 70-61 yaptı, ancak daha sonra iki takım da birçok hücumdan eli boş döndü. Galatasaray Cafe Crown, 39. dakikaya 77-70 önde girdi. Geriye kalan sürede de kontrollü oyununu sürdüren sarı-kırmızılılar, karşılaşmadan 85-75 galip ayrıldı.

Bu haber 349 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,058 µs