En Sıcak Konular

FENERBAHÇE'DE TRABZONSPOR MESAİSİ SÜRÜYOR

21 Ocak 2009 20:03 tsi
FENERBAHÇE'DE TRABZONSPOR MESAİSİ SÜRÜYOR Fenerbahçe, Turkcell Süper Lig'de 25 Ocak Pazar günü Trabzonspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını, bugün çift antrenmanla sürdürdü.

İSTANBUL - Fenerbahçe, Turkcell Süper Lig'de 25 Ocak Pazar günü Trabzonspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını, bugün çift antrenmanla sürdürdü.
     Teknik direktör Aragones yönetiminde, Samandıra Kamp Merkezi'nde gerçekleştirilen akşam antrenmanında sarı-lacivertliler, teknik çalışmalar yaptı. Koordinasyon çalışmasının ardından takım iki gruba ayrılırken, as futbolculardan oluşan grup, hücum ve savunma organizasyonları üzerinde durulan tek kale maç oynadı. Bu sırada diğer futbolcular şut çalıştı. Daha sonra iki grup istasyon değiştirerek çalışmaya devam etti.
     Sakatlıkları nedeniyle tedavileri süren Selçuk ve Burak'ın yanı sıra izinli olan Tümer antrenmana katılmadı.
     Sabah yapılan antrenman sonunda Selçuk'u taklit ederek yaptığı dansla takım arkadaşlarına neşeli dakikalar yaşatan Roberto Carlos, akşam antrenmanının sonunda da oynadı. Brezilyalı futbolcu, antrenman sonundaki esneme hareketlerinin ardından takım arkadaşlarının alkışları arasında kısa bir süre dans etti.
     Fenerbahçe, Trabzonspor maçının hazırlıklarını yarın basına kapalı antrenmanla sürdürecek.
    
     -TÜMER'İN MENAJERİ KULÜBE ÇAĞRILDI-
    
     Bu arada Fenerbahçe yönetimi, futbolcu Tümer Metin'in menajeri Tarık Üstün'ü kulübe çağırdı.
     Üstün, kulübe çağrıldığını ve yarın yapacakları görüşmede Tümer'in transferle ilgili durumunun netlik kazanacağını söyledi.

FENERBAHÇE'DEN KIZIL'A TEPKİ

   Fenerbahçe Kulübü, Gaziantepspor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl'ın, futbolcu Bekir İrtegün'ün transferi konusundaki açıklamalarını hayret ve esefle karşılandığını bildirdi.
     Kulübün internet sitesinde yapılan açıklamada, Bekir'in transferiyle ilgili, kulüp başkanvekili Nihat Özdemir'in, Gaziantepspor Kulübü ile kurumsal olarak görüşmelere başladığı ve bu görüşmelerin başında İbrahim Kızıl'ın, sözleşmesinin sona ermesine yarım sezon kalan Bekir'in transferi için 3 milyon 500 bin dolar bonservis bedeli istediği, hemen ardından da 1 milyon 500 bin dolara indiği kaydedilerek, ''Ancak söz konusu bedelin de kulübümüz tarafından ekonomik gerçeklere uygun bulunmaması nedeniyle transfer görüşmeleri sonuçsuz kalmıştır. Kulübümüz, Bekir İrtegün'ü ya da bir başka futbolcuyu kesinlikle zorla transfer etme düşüncesinde değildir ve olamaz'' denildi.
     Açıklamada, Kızıl'ın, Celal Doğan'dan başkanlık bayrağını devraldıktan sonra kısa sürede, Gaziantepspor'un uzun yıllar ve büyük emeklerle yarattığı saygın duruşu ayaklar altına aldığı ve kulübü geriye götürdüğü ileri sürüldü.
     Açıklamada ayrıca, ''Kendisinin de bir Fenerbahçe taraftarı olduğunu her fırsatta ifade eden sayın Kızıl, Fenerbahçe ismini ağzına alırken bundan sonra iyi düşünmeli ve hatta kulübümüzün büyük ismini bir daha ağzına almamalıdır'' denildi.



Bu haber 355 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,281 µs