En Sıcak Konular

ÖZGENER:MİLLİ MAÇLARI ANADOLU'DA OYNAMA NİYETİNDEYİZ

21 Ocak 2009 16:06 tsi
ÖZGENER:MİLLİ MAÇLARI ANADOLU'DA OYNAMA NİYETİNDEYİZ Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mahmut Özgener, TFF yönetim kurulu olarak mili maçları Anadolu'da oynama niyetinde olduklarını söyledi.

DİYARBAKIR - Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mahmut Özgener, TFF yönetim kurulu olarak mili maçları Anadolu'da oynama niyetinde olduklarını söyledi.
     Mahmut Özgener başkanlığındaki TFF Yönetim Kurulu üyeleri, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerindeki 34 takımın kulüp başkanıyla düzenlenen toplantıya katılmak üzere Diyarbakır'a geldi.
     Özgener Diyarbakır Havaalanında yaptığı konuşmada, Diyarbakır'ın futbola olan aşkını ve sevgisini bildiğini, ancak bu coşkuyu gördükten sonra çok daha duygulandığını belirterek, Diyarbakır'a gelişlerinin bölgeye verdikleri önemin göstergesi olduğunu bildirdi.
     Diyarbakırspor Kulübü Başkanı Abdurrahman Yakut Diyarbakırlı sporseverlerin Diyarbakır'da mili maç oynanmasını çok istediğini belirtmesi üzerine Özgener, "Yönetim kurulu olarak milli maçları Anadolu'da oynamak niyetindeyiz. Bu isteğinizi yerine getirmek için elimizden geleni yapacağız" dedi.
    
     -BÜYÜK BİR AİLEYİZ-
    
     Beraberindekilerle daha sonra Diyarbakır Valisi Hüseyin Avni Mutlu tarafından makamında kabul edilen Başkan Özgener, buradaki konuşmasında futbolun Türkiye ve dünyada çok popüler bir oyun olduğunu söyledi.
     Özgener, bölgede büyük bir potansiyelin bulunduğunu düşündüklerini ve bu nedenle bölgeye özel önem verdiklerini ifade ederek, şöyle konuştu:
     "Burada gelip toplantı yapmamız, buraya verdiğimiz önemin bir göstergesidir. Bu toplantıları her bölgede belirli zaman aralıklarında gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Biz büyük bir aileyiz. Ailede herkesi dinlemek gerektiğine inanıyoruz. Herkesin değerli fikri olduğuna inanıyorum. Bugün çok faydalı bir toplantı yapacağız. Önemli projelerimiz var. Bölgenin önemli bir potansiyeli var. AB'ye başvuru yaptığımız bir projemiz var. AB'ye başvurduğumuz projemiz kabul edilirse bölgede çok sayıda saha yapıp, gençleri futbola yönlendireceğiz."

MİLLİ TAKIM, FİLDİŞİ SAHİLİ İLE "ÖZEL" KARŞILAŞACAK

     (A) Milli Futbol Takımı, Fildişi Sahili ile 11 Şubat Çarşamba günü özel bir maç yapacak.
     Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, Mart ve Nisan aylarında İspanya ile oynayacağı 2010 Dünya Kupası eleme grubu maçlarına hazırlanan (A) Milliler, Fildişi Sahili ile 11 Şubat'ta İzmir'de karşı karşıya gelecek.
     Atatürk Stadı'nda oynanacak maçın başlama saatinin daha sonra açıklanacağı bildirildi.



Bu haber 393 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,918 µs