En Sıcak Konular

BEŞİKTAŞ'TA DENİZLİSPOR MESAİSİ

20 Ocak 2009 14:46 tsi
BEŞİKTAŞ'TA DENİZLİSPOR MESAİSİ Beşiktaş, Denizlispor ile oynayacağı Turkcell Süper Lig'in 17. hafta maçının hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü.

İSTANBUL - Beşiktaş, Denizlispor ile oynayacağı Turkcell Süper Lig'in 17. hafta maçının hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü.
     Teknik direktör Mustafa Denizli yönetiminde BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmana kondisyon çalışması ile başlayan futbolcular, pas çalışmasının ardından 3 gruba ayrılıp dar alanda çift kale maç oynadı. Antrenman, yarı sahada yapılan maçla sona erdi.
     Yeni transfer Erkan Zengin de çalışmaya katıldı. Çıktığı ikinci antrenmanda ürkek hareketleri ile dikkat çeken Erkan'ın top tekniğinin iyi olduğu gözlendi.
     Bu arada antrenman maçı sırasında Sivok ile Gökhan Zan arasında küçük bir tartışma yaşandı. Gökhan'ın kendisine sert faulüne Sivok oldukça sinirlendi. Kısa bir süre sonra bu kez Sivok, Gökhan'a sert bir hareket yaptı. Gökhan, Çek futbolcuyu uyarırken, tartışma büyümeden iki futbolcu da maça devam etti.
    
     -NOBRE VE YUSUF YOKTU-
    
     Sağ dizinde ödem oluşan Nobre ile sağ dizinde ağrıları olan Yusuf, gribal enfeksiyona yakalanan Serdar Özkan ve İtalya'da tedavisini sürdüren Delgado antrenmana katılmadı.
     Nobre ve Yusuf'un bugün çekilecek MR sonucunda durumlarının belli olacağı açıklandı.
     Bu arada sakatlığı süren Bobo, takımdan ayrı koşu yaptı.
     Siyah-beyazlılar, yarın yapacakları antrenmanla Denizlispor maçının hazırlıklarını sürdürecek.

DENİZLİ: ORTA SAHAYA BİR YABANCI ALMAYI DÜŞÜNÜYORUZ

Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, yabancı futbolcu kontenjanları açılınca orta sahaya bir yabancı futbolcu alacaklarını söyledi.
     Mustafa Denizli, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman sırasında basın mensuplarıyla sohbet etti.
     Yabancı kontenjanının açılıp açılmayacağı ve transfer yapıp yapmayacakları sorusuna Denizli, ''Yabancı kontenjanımız açılacak ve orta sahaya bir yabancı futbolcu almayı düşünüyoruz'' yanıtını verirken, bunun ne zaman gerçekleşeceği sorusu üzerine de ''Yarın, belki yarından da yakın'' dedi.
     İsveç'in Hammarby kulübünden transfer edilen Erkan Zengin'e de değinen Denizli, bu futbolcuyu uzun süredir takip ettiklerini ifade etti.
     Erkan'ı genç milli takımdan izlediğini belirten Denizli, ''Ayrıca Hammarby'deki maçlarını izleyen futbol adamları vardı. Erkan, her takıma lazım olabilecek bir futbolcu. İsveç'te ligler bittiği için 2 haftalık bir süreye ihtiyacı var. Ondan yararlanacağız'' diye konuştu.
     Kocaelisporlu Semavi'yi de istediklerini anlatan Denizli, yöneticilerin yarın bu futbolcuyla görüşeceklerini kaydetti.
     Tedavisini İtalya'da sürdüren Delgado için kondisyoner Stefano Moreno ile bir fizyoterapisti sabah bu ülkeye gönderdiklerini anlatan Mustafa Denizli, Arjantinli futbolcunun Denizlispor maçında forma giyemeyeceğini, belki Antalyaspor karşısında oynayabileceğini söyledi.
     Avrupa'da futbolcu arayacak bir ekip kuracaklarını vurgulayan Mustafa Denizli, bu ekibin sezon sonunda yapacakları transferler için çalışmalar yapacağını belirtti.
     Avrupa'da sol bek ve kaleci mevkileri için görüştükleri 2 gurbetçi futbolcu bulunduğunu söyleyen Denizli, bu görüşmelerin de sezon sonu için olduğunu kaydetti.
     Sağ dizinde ağrıları olan Nobre'nin sakatlığı ile ilgili bir soruya da Denizli, ''Nobre fedakar bir oyuncu. Zaman zaman buna benzer sıkıntıları oluyor. Güçlü bir oyuncu olduğu için kısa sürede aramıza döneceğini ve Denizlispor maçında oynayacağını düşünüyorum'' şeklinde konuştu.

DENİZLİSPOR'DA BEŞİKTAŞ MESAİSİ

DENİZLİ - Denizlispor Teknik Direktörü Ümit Kayıhan, Fortis Türkiye Kupası'nda ve Süper Lig'de iddialı olduklarını, Beşiktaş deplasmanına da kazanmak için gideceklerini söyledi.
     Kayıhan, Haluk Ulusoy Tesisleri'nde antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, Süper Lig'in ikinci bölümünün ilk haftasında cumartesi günü Beşiktaş ile deplasmanda karşılaşacaklarını belirtti.
     Fortis Türkiye Kupası ve Süper Lig'de iddialı olduklarını, her iki kulvarda da başarılı olmak için çalıştıklarını kaydeden Kayıhan, şöyle dedi:
     "Tüm hazırlıklarımız tamam. Beşiktaş deplasmanına kazanmak için gideceğiz. Ufak tefek sakatlıklarımızın hafta sonuna kadar geçmesini, tam kadro maça çıkmayı bekliyoruz. Fortis Türkiye Kupası'nda çeyrek finale kadar geldik. Bundan sonra yarı final ve finale çıkmayı hedefliyoruz. Kadromuz da buna müsait, hiçbir mazeretimiz olamaz. Bu hafta deplasmanda oynayacağımız Beşiktaş maçı, daha sonra Ankaraspor maçı, sonrasında da Galatasaray ile yapacağımız müsabaka var. Bu maçlarda iyi futbol ve netice almak zorundayız."
     Kayıhan, Beşiktaş maçının rakipleri açısından da önem taşığına dikkati çekerek, "Beşiktaş şampiyonluğa oynuyor, bizim puan ya da puanlara ihtiyacımız var. Bu ilk maçta avantajı kullanmak istiyoruz" dedi.
     Devre arasında Brezilyalı Vecsley'i alarak güç kazandıklarını anlatan Kayıhan, anlaşma sağlanan Kartalspor'dan Zafer Çevik ve Konyaspor'dan Şener Aşkaroğlu'nun da takıma katkı sağlayacak isimler olduğunu anlattı.
     Kayıhan biri kaleci olmak üzere 3 futbolcu ile temasların sürdüğünü kaydetti.
     Yeni transfer edilen Brezilyalı Vecsley de Türkçe "Günaydın" dedikten sonra gazetecilere yaptığı açıklamada, Beşiktaş maçının önemine dikkati çekerek, "Bu maçta görev alacak mıyım bilmiyorum ama takım olarak iyi oynayıp kazanmamız gerekiyor" dedi.



Bu haber 409 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,483 µs