En Sıcak Konular

TRABZONSPOR, FENERBAHÇE DEPLASMANINDA KAZANAMIYOR

20 Ocak 2009 12:58 tsi
 TRABZONSPOR, FENERBAHÇE DEPLASMANINDA KAZANAMIYOR Turkcell Süper Lig'de hafta sonu deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak Trabzonspor, rakibiyle dış sahada yaptığı maçlarda galip gelmekte zorlanıyor.

TRABZON - Turkcell Süper Lig'de hafta sonu deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak Trabzonspor, rakibiyle dış sahada yaptığı maçlarda galip gelmekte zorlanıyor.
     En son 1997-98 sezonunda Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda Fenerbahçe'yi 3-1 mağlup eden bordo-mavililer, son 10 sezonda yaptığı maçlarda galip gelme başarısı gösteremedi. Karadeniz ekibi, söz konusu 10 maçta 8 mağlubiyet, 2 beraberlik aldı.
     Trabzonspor, Fenerbahçe ile deplasmanda yaptığı 10 maçın hepsinde kalesinde gol gördü. 10 maçta 26 gol yiyen Karadeniz ekibi, rakip filelere 13 gol gönderdi.
     Bordo-mavililer, söz konusu dönemler içerisinde sadece 1998-99 sezonunda kalesinde 1 gol görürken, diğer maçlarda 2 veya daha üstü gol yedi.
     Trabzonspor'un kulüp genel sekreteri Hasan Yener, Trabzonspor'un 10 sezondur rakibi karşısında deplasmanda kazanamamasına ilişkin, ''Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynamak gerçekten zor. Ama şu bir gerçek ki Trabzonspor kadrosuyla her takımı, her yerde yenecek güçtedir. Deneyimli oyuncularımız var. Deneyimli oyuncular böyle atmosferleri severler. Kazanma adına bütün gücümüzü ortaya koyacağız'' değerlendirmesini yaptı.
     Fenerbahçe maçlarının özellikle İstanbul'da zor maçlar olduğunu kaydeden Yener, ''Birbirlerine yakın güçte olan takımların maçlarında şans faktörü de önemli. İstanbul'da iyi bir sonuç almak istiyoruz. Ama öncelikli hedefimiz kaybetmemek. Tabii ki galibiyet çok daha iyi olur'' diye konuştu.

 TRABZONSPOR'DA FENERBAHÇE MESAİSİ

     Turkcell Süper Lig'de 25 Ocak Pazar günü deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak Trabzonspor, hazırlıklarını sürdürüyor.
     Teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan antrenmana, gribal enfeksiyon geçiren Tolga Zengin'in dışında tüm futbolcular katıldı. Kendisinden kulüp bulunması istenen Ergin Keleş ise takımdan ayrı olarak koşu yaptı.
     Bordo-mavili futbolcular, antrenmanda kondisyona dayalı bir çalışma gerçekleştirdikten sonra el topu oynadı.
     Trabzonspor, bu akşam yapacağı idmanla Fenerbahçe maçının hazırlıklarını sürdürecek.



Bu haber 380 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,256 µs