En Sıcak Konular

TORAMAN: ''TAKIM OLARAK İYİ DURUMDAYIZ''

18 Ocak 2009 17:33 tsi
TORAMAN: ''TAKIM OLARAK İYİ DURUMDAYIZ'' Beşiktaş'ın savunma oyuncusu İbrahim Toraman, takım olarak iyi durumda olduklarını ve ligin ikinci yarısından umutlu olduğunu söyledi.

İSTANBUL - Beşiktaş'ın savunma oyuncusu İbrahim Toraman, takım olarak iyi durumda olduklarını ve ligin ikinci yarısından umutlu olduğunu söyledi.
     İbrahim Toraman, BJK TV'de yer alan röportajında, Antalya kampının çok iyi geçtiğini belirterek, ''Takım olarak iyi bir durumdayız. Hava güzeldi, ortam güzeldi. Bunu en iyi şekilde değerlendirmeye çalıştık. İnşallah bu lige yansır'' dedi.
     Yeni transfer Yusuf Şimşek ile ilgili bir soruya İbrahim Toraman, ''Yusuf'un kalitesi zaten belli. Belki çok abartılı eleştiriliyor ama bence çok fazla bunlara takılmamak lazım. Yusuf'un kalitesi, yetenekleri belli. Ben onun ikinci yarıda şampiyonluk yolunda takıma olumlu yönde katkı sağlayacağına inanıyorum. Açıkçası ona güveniyorum'' şeklinde konuştu.
     İbrahim Toraman, takımın savunması ile ilgili bir soruyu da ''Her zaman takım kötü gittiğinde defans eleştirilir ama ben bunlara katılmıyorum. Bir takım olarak bakmak lazım olaya. Defansı iki kişi yapmazsınız ki. Bunun sağında da var, solunda da önünde de ilerde de var. Onlar top kaptırdığı zaman çok fazla dikkati çekmiyor ama en geride kaptırıldığı zaman veya bir hata olduğu zaman bu göze batabiliyor'' diye konuştu.
     Takıma bu sezon yeni katılan futbolcuların bulunduğunu hatırlatan İbrahim, ''Önümüzdeki maçlarda daha çok katkıları olacağını düşünüyorum. Sahaya çıktığımız zaman coşkulu şekilde çıkıyorum. Eğer takım mağlup olursa bir şekilde takımı ateşleyebilmek, ilerde gol atabilmek, takıma en azından umut verebilmek, iyi mücadele etmek, yüksek seviyede konsantre olabilmek gibi şeyleri sahada yansıtmaya çalışıyorum. Son zamanlarda iki tendonumda sakatlık olduğu için bu beni biraz etkiliyor. İkinci yarıya tedavi olup gireceğim için, yine o istekli, arzulu görüntümü sahaya yansıtacağımı düşünüyorum. Sahaya çıktığım zaman defans oyuncusuyum ama dediğim gibi ilerde, ofansif olarak oynamaktan zevk alan bir oyuncuyum. İleriye çıkmaktan, orta sahada top kazanmaktan, takıma katkı sağlamaktan keyif alıyorum'' diyerek sözlerini tamamladı.

Bu haber 381 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,564 µs