En Sıcak Konular

DENİZLİ: KAMP DÖNEMİ İYİ GEÇTİ

17 Ocak 2009 14:44 tsi
DENİZLİ: KAMP DÖNEMİ İYİ GEÇTİ Devre arası hazırlıklarını Antalya'da sürdüren Beşiktaş, kampın açık alandaki son antrenmanını yaptı.

BELEK - Devre arası hazırlıklarını Antalya'da sürdüren Beşiktaş, kampın açık alandaki son antrenmanını yaptı.
     Belek'te 8 gündür kamp yapan Beşiktaşlı futbolcular, Gloria Resort Otel'in sahasında Teknik Direktör Mustafa Denizli gözetiminde son idmana çıktı. Siyah-beyazlı futbolcular antrenmanda, düz koşu, açma germe, istasyon çalışması, daha sonra da yarı alanda çift kale maç yaptı.
     Saha idmanına katılmayan Zapotocky, Mert Nobre ve Bobo'nun otelin salonunda çalışma yaptıkları öğrenildi.
     Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, kampın devre arasının kısa tutulması nedeniyle uzun sürmediğini, planlanan iki hazırlık maçının da birini oynadıklarını hatırlattı.
     Hazırlıkların iyi geçtiğini, 8 gün süren Belek kampının her saatini iyi değerlendirmeye çalıştıklarını belirten Denizli, ''Kamp dönemi iyi geçti. Fizik olarak herhangi bir sorunumuz yok. Son maç itibariyle takımımdan memnunum. Bu hazırlık dönemi hem ortam, hem de hava değişikliği için önemli bir süreydi. Çalışmalarımızı İstanbul'da devam ettireceğiz'' diye konuştu.
     Yusuf'un Belek kampına katıldığını, yeni transfer Erkan Zengin'in de hafta içi İstanbul'daki hazırlık çalışmalarına katılacağını dile getiren Denizli, iki oyuncunun da takıma adaptasyonunun uzun sürmeyeceğini vurguladı.
     Erkan Zengin'e yönelik bir soru üzerine de Denizli, ''Büyük takımların ileriye dönük riski olmayan transferleri vardır. Erkan Zengin de, ileriki yıllarda iş yapacak oyuncu olacaktır'' dedi.
     Teknik Direktör Mustafa Denizli, kendisinin takıma uyum sağlayıp sağlamadığına yönelik sorular üzerine de şu yanıtı verdi:
     ''Bir takıma uyum sağlamak sadece takımın oynadığı futbolla, çalışmayla olmuyor. Futbolcu ile futbol dışında da uyum sağlamak gerekli. Hem benim futbolcuları tanımam, hem de onların beni tanıması zaman alır. Futbolcuların her an benim isteğim tempoyu oynaması mümkün değildir. Bunları atlatırsak uyumu daha çok sağlayabiliriz.''
     Beşiktaş defansında sıkıntı olup olmadığına yönelik bir soruya da Denizli, ''Beşiktaş geriye düştüğü maçlarda bunu kabul etmiyor. Bu bizim için artı puandır. Biz gol yemekten korkmayız. Gol atamamaktan korkarız'' şeklinde yanıt verdi.
     Bu akşam salondaki antrenmanla Belek kampını sona erdirecek olan Beşiktaş, yarın İstanbul'a dönecek.

Bu haber 372 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,353 µs