En Sıcak Konular

CALDERON:''HATA YAPTIM AMA USULSÜZLÜK YAPMADIM''

16 Ocak 2009 20:01 tsi
CALDERON:''HATA YAPTIM AMA USULSÜZLÜK YAPMADIM'' İspanya'nın Real Madrid kulübü başkanlığından istifa eden Ramon Calderon, 2.5 yıllık görev süresince hataları olduğunu ama usulsüzlük yapmadığını söyledi.

MADRİD - İspanya'nın Real Madrid kulübü başkanlığından istifa eden Ramon Calderon, 2.5 yıllık görev süresince hataları olduğunu ama usulsüzlük yapmadığını söyledi.
     Geçen yıl aralık ayında yapılan olağan yıllık genel kurul toplantısında kulüp üyesi olmayan kişilerin salona alınarak oy kullandırılması skandalının bir İspanyol gazetesi tarafından ortaya çıkartılmasının ardından gelen baskılar üzerine bugün istifa eden Calderon, Santiago Bernabeu Stadı'nda basın açıklaması yaptı.
     Vicdanı rahat olarak görevinden ayrıldığını ifade eden Calderon, son günlerde ortaya atılan iddialar ve eleştiriler yüzünden İspanyol basınını ''etik olmamakla'' suçladı. 2.5 yıl boyunca Real Madrid'in kasasına daha fazla para girdiğini ve ekonomik anlamda sağlıklı bir kulüp bıraktığını belirten Calderon, Real Madrid'in, sezonun kalan kısmında ligi birinci bitirebilecek ve Şampiyonlar Ligi kupalarını kazanabilecek güçte olduğunu ifade etti.
     Başta eşi olmak üzere ailesine teşekkür ederken gözleri dolan Calderon, yapılan eleştirilerden dolayı ailesinin çok acı çektiğini ve istifa kararını almasında bunun payının da bulunduğunu kaydetti.
     Sezon sonunda yapılacak başkanlık seçimine kadar Calderon'un yerine kulüp başkanlığını kulüp 2. başkanı Vicente Bodula üstlenecek. Bodula, kısa konuşmasında Calderon'a teşekkür ederek, kulüp içinde birlik ve sorumlu hareket etme çağrısında bulundu.
     Öte yandan, genel kurulda oy sahtekarlığı yapıldığı iddiaları sonrasında, 2 gün önce düzenlediği basın toplantısında Calderon, olanlarla hiçbir ilgisi olmadığını dile getirerek, ''Şerefim üzerine yemin ederim ki hakkı olmadığı halde oy kullananları tanımıyorum'' demişti.
     İspanyol basını ise 2 gün önce ''Eğer birisi istifa ederse ya korkaktır ya da saklayacak bir şeyi vardır'' diyen Calderon'un, iddiaların doğruluğunun eski fotoğraf ve televizyonlardaki görüntülerle kanıtlanmasından dolayı yönetim kurulundan gelen baskıyla istifasını vermek zorunda olduğunu yazdı.

Bu haber 411 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,229 µs