En Sıcak Konular

BEŞİKTAŞ'IN İKİNCİ YARIDAKİ KOZU NOBRE

16 Ocak 2009 13:27 tsi
BEŞİKTAŞ'IN İKİNCİ YARIDAKİ KOZU NOBRE Turkcell Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Beşiktaş'ın, ligin ikinci yarısında gol yollarındaki en büyük kozu Mert Nobre olacak.

İSTANBUL - Turkcell Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Beşiktaş'ın, ligin ikinci yarısında gol yollarındaki en büyük kozu Mert Nobre olacak.
     Ligin 16 haftalık ilk bölümünde takımı adına 7 gol atan Nobre, verilen arada Fortis Türkiye Kupası ve hazırlık maçlarında da gollerine devam etti.
     Nobre, takımının ligin ardından Fortis Türkiye Kupası'nda yaptığı 2 maçın yanı sıra, Almanya'nın Werder Bremen takımıyla dün oynadığı hazırlık karşılaşmasında da gol attı.
     Bu sezon takımının en golcü oyuncusu olan tecrübeli futbolcu, golcü kimliğiyle rakip savunma oyuncularına gözdağı verdi.
     2006-07 sezonunda Beşiktaş'a transfer olan ve siyah-beyazlı forma altında 3. sezonunu geçiren Brezilya asıllı oyuncu, geçtiğimiz iki sezonun aksine bu sezonun ilk bölümünü de daha başarılı geçirdi.
     Geldiği ilk sezonun ilk yarısında sadece 1 gol atabilen, 2007-08 sezonunda aynı dönemde bu performansını yineleyen Nobre, ikinci yarılarda ise attığı gollerle başka bir kimliğe büründü. Geçtiğimiz iki sezona göre bu sezonun ilk bölümünü daha başarılı geçiren siyah-beyazlı oyuncu, ilk iki sezonun ikinci yarıları gibi oynadığı takdirde gol sayısını daha yukarı çıkarmış olacak.
     Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Ertuğrul Sağlam döneminde yedek kalan, Mustafa Denizli'nin takımın başına geçmesiyle ilk 11'de sürekli oynamaya başlayan Nobre, takımının yaptığı son 3 karşılaşmada da gol atarak formda olduğunu gösterdi.
     Nobre, bu sezon ligde şu ana dek 7 gol atarken, Fortis Türkiye Kupası'nda ise 2 gol buldu. UEFA Kupası'nda da takımına 2 gol kazandıran siyah-beyazlı oyuncu, şu ana dek resmi maçlarda 11 golü rakip filelere bıraktı.

Bu haber 415 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,382 µs