En Sıcak Konular

NOBRE: ŞU AN BENİM MİLLİ TAKIMIM BEŞİKTAŞ

14 Ocak 2009 15:55 tsi
NOBRE: ŞU AN BENİM MİLLİ TAKIMIM BEŞİKTAŞ Beşiktaş'ın golcü futbolcusu Mert Nobre milli takıma çağrılma ümidi taşıdığını belirterek, ''Şu an benim milli takımım Beşiktaş'' dedi.

ANTALYA - Beşiktaş'ın golcü futbolcusu Mert Nobre milli takıma çağrılma ümidi taşıdığını belirterek, ''Şu an benim milli takımım Beşiktaş'' dedi.
     Antalya'nın Serik ilçesine bağlı Belek Beldesi'ndeki Gloria Serenity Otel'de kamp çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta, Tello ve Nobre basın toplantısı düzenledi.
     Gazetecilerin sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Nobre, ''Fenerbahçe ile görüştüğünüz söyleniyor. Ne düşünüyorsunuz?'' sorusu üzerine, ''Ben Beşiktaş'ta kalmak istiyorum, menajerim ve yönetimin görüşmeleri sürüyor. Ligin bitimine 6 ay var. Ben şampiyonluk düşünüyorum ama başkaları transfer düşünüyor'' dedi.
     Gazetecilerin, ''Milli takımda oynamak istiyor musun?'' sorusu üzerine Nobre, ''Ben çok mücadeleci bir oyuncuyum. Hakemin oyunu başlatmasıyla mücadelem başlıyor, bitirene kadar devam ediyor. Benim bu mücadelem sürecek, umudum yok değil. Şu an benim milli takımım Beşiktaş'' diye konuştu.
     Beşiktaş'ın Şilili orta saha oyuncusu Rodrigo Tello da, Beşiktaş'ta mutlu olduğunu ancak tam performansını henüz sahaya yansıtamadığını söyledi. Mustafa Denizli'nin takımın başına geçmesinin ardından kendisiyle bir görüşme yaptığını belirten Tello, ''Mustafa Denizli beni sevdiğim mevkide oynatıyor. Bu benim daha iyi oynamamı sağladı. Daha fazla ileri çıkıyorum daha hırslı oynuyorum'' dedi.
     Sakatlıklar nedeniyle zaman zaman gerçek performansını yakalayamadığını belirten Tello, ''Ben her zaman yüzde 100 olmayı istiyorum. Ancak sakatlıklardan dolayı bu bazen gerçekleşmiyor. Kamp performansına ulaştığımda gerçek Tello'yu göreceksiniz'' dedi.

Bu haber 380 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,694 µs