En Sıcak Konular

ÜMİT KARAN: GALATASARAY'DA MUTLUYUM

12 Ocak 2009 16:38 tsi
ÜMİT KARAN: GALATASARAY'DA MUTLUYUM Galatasaraylı futbolcu Ümit Karan, transferiyle ilgili medyada sık sık yer alan haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirterek, ''Galatasaray'da mutluyum ve başka bir takıma transferimi düşünmüyorum'' dedi.

İSTANBUL - Galatasaraylı futbolcu Ümit Karan, transferiyle ilgili medyada sık sık yer alan haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirterek, ''Galatasaray'da mutluyum ve başka bir takıma transferimi düşünmüyorum'' dedi.
     Sarı-kırmızılı futbolcunun, Antalya'da kamp yaptıkları Concorde De Luxe Resort Otel'de GS Tv'ye yaptığı açıklamalara, kulübün internet sitesinde de yer verildi.
     Galatasaray'dan ayrılmak istediği yönünde medyada yer alan haberlerin gerçeği yansıtmadığını vurgulayan Ümit, Dubai'den ve Marsilya'dan transfer edilmek istendiği şeklindeki haberlerle ilgili soruya ''Bana hiç bir şey sormadı. Herkes beni oraya ya da buraya transfer ediyor. Bana soran gazetecilere diyorum ki; ben Galatasaray'da mutluyum ve başka bir takıma transferimi düşünmüyorum.'' yanıtını verdi.
     Sakatlıklardan dolayı az sayıda maçta forma giyebildiğini belirten Galatasaraylı futbolcu, forma giyemediği dönemlerde oynayamamasından şikayet etmediğini, Galatasaray'ın kaptanına yakışır şekilde davrandığını anlatarak, şunları kaydetti:
     ''Ben kendi performansımdan nasıl memnun kalabilirim ki? Elbette memnun değilim. Sonuçta sakatlıklardan dolayı ancak üç dört resmi maçta oynayabildim. Onlarda da takımıma faydalı olmaya çalıştım. Sakatlığım beni gerçekten çok olumsuz etkiledi ve üzdü. Sezon öncesi son hazırlık maçı olan Bursaspor müsabakasında bir sakatlık geçirdim. Çabuk toparlandım. İki hafta sonra sahalara dönmek istedim. Sonra sakatlığım nüksetti.''
     Özellikle de oynamama konusunda hiçbir zaman şikayetçi olmadığını söyleyen Karan, ''Ben bu takımın kaptanıyım ve Galatasaray'ın kaptanına yakışır şekilde davrandım. Basında 'Ümit gitmek istiyor, ayrılmak istiyor' şeklinde haberler yer alıyor. Bunların hiçbirisi gerçeği yansıtmıyor. Basında çıkan transfer haberlerine anlam veremiyorum. Bu beni ve ailemi gerçekten çok üzüyor.'' diye konuştu.

Bu haber 355 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,264 µs