En Sıcak Konular

GALATASARAY ANTALYA'DA İDMAN YAPTI

12 Ocak 2009 17:00 tsi
GALATASARAY ANTALYA'DA İDMAN YAPTI İkinci yarı hazırlıklarını Antalya'da sürdüren Galatasaray, bu sabah hafif bir antrenman yaptı.

ANTALYA - İkinci yarı hazırlıklarını Antalya'da sürdüren Galatasaray, bu sabah hafif bir antrenman yaptı.
     Devre arası kamp çalışmaları ve TRT Radyospor Cup'a katılmak için Antalya'da bulunan sarı-kırmızılı futbolcular, Mardan Spor Tesisleri'nde çalışmalarını sürdürüyor. Dün akşam TRT Radyospor Cup kapsamında oynanan Bayer Leverkusen maçı dolayısıyla futbolcular, bu sabah hafif bir antrenman yaptı. Antrenmana Emre Aşık, Shabani Nonda, Tobias Linderoth, Milan Baros, Fernando Meira, Mehmet Güven ve Yaser Yıldız katılmadı.
     İdmanda önce düz koşu yapan oyuncular, daha sonra dar alanda kısa pas ve açma germe çalıştılar. Bu çalışmanın ardından Ümit Karan, Ayhan Akman, Ferdi Elmas, Serkan Kurtuluş, Aydın Yılmaz ve Volkan Yaman idmanı tamamlarken, Casio Lincoln, Sabri Sarıoğlu, Arda Turan, Mehmet Topal, Emre Güngör ve Barış Özbek, Teknik Direktör Michael Skibbe idaresinde şut çalışması gerçekleştirdiler.
     Öte yandan Arda, Ümit, Volkan ve Sabri, yan sahada antrenman yapan İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un oyuncusu Okan Buruk ve Yardımcı Antrenör Mert Korkmaz ile kısa süre sohbet etti.
     Sarı Kırmızılı oyuncular, antrenmanın ardından takım otobüsüyle De Luxe Concorde Oteli'ne döndü.
     Galatasaray, yarın TRT Radyospor Cup'ta saat 17.30'da SV Werder Bremen ile üçüncülük maçı yapacak.

GALATASARAYLI FUTBOLCULAR GAZETECİLERİN SORULARINI CEVAPLADI

     Galatasaraylı futbolculardan Fernando Meira, Sabri Sarıoğlu, Mehmet Topal ve Emre Güngör gazetecilerin sorularını yanıtladı.
     Sarı-kırmızılı takımın konakladığı De Luxe Concorde Otel'de basın mensuplarının önüne çıkan Fernando Meira, Galatasaray'ın katıldığı her kupayı kazanabilmek için mücadele ettiğini söyledi. Galatasaray'ın, mücadele ettiği UEFA kupasını da kazanabilecek güçte olduğunu belirten Meira, bu kupada finale yükselecek iki takımdan biri olmak için mücadele ettiklerini kaydetti. Ligin ilk yarısında iyi bir performans yakaladıklarını dile getiren Meira, bu performansı ikinci yarıya aktarmak için elinden geleni yapacağını bildirdi.
     Meira, ''Portekiz Ligi, Türkiye Ligi'ne benziyor. Orada da 4-5 takım şampiyonluk mücadelesi veriyor'' dedi.
     Galatasaray'ın sağ kanat oyuncusu Sabri Sarıoğlu da kendisi açısından iyi bir sezon geçirdiğini dile getirdi. Sezon başında geçirdiği sakatlığı iyi çalışarak atlattığını kaydeden Sarıoğlu, ''Ligin ikinci yarısına iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Bazılarına komik gelebiliyor, ama boyumun verdiği dezavantajla bazen hava toplarında etkili olamıyorum. Gücüm kuvvetimle olsun, performansımla olsun bu açığı kapatmaya çalışıyorum. Kendime hem defansta hem de hücumda güveniyorum'' diye konuştu.
     Mehmet Topal da Avrupa Futbol Şampiyonası'ndan sonra kendisine Avrupa kulüplerinden teklifler geldiğini söyledi. Topal, İngiliz takımı Everton'ın kendisini transfer etmek istediğini belirterek, ''Kulüp başkanı, bu sene farklı kulvarlarda mücadele edeceğimizi ve bu yüzden benim takımda kalmamı söyledi. Ben de her zaman Galatasaray'ın askeri olduğumu söyledim. Başkan git dediği takdirde giderim. Çünkü Mehmet Topal'ı Mehmet Topal yapan Galatasaray kulübüdür'' dedi.
     Emre Güngör ise sezon başında şanssız bir şekilde sakatlandığını söyledi. İyileşmeye başladığı sırada Steaua Bükreş maçında arka adale tendonunda sorun başladığını anlatan Güngör, tam iyileşirken yeniden nüksettiğini, ancak şu anda iyi olduğunu bildirdi. Güngör, ''Umarım bundan sonra sakatlanmam. Kaldığım yerden devam etmek istiyorum'' dedi.



Bu haber 383 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,985 µs