En Sıcak Konular

LEVENT ERDOĞAN: YUSUF TAKIMIMIZA FAYDALI OLACAK

10 Ocak 2009 15:00 tsi
LEVENT ERDOĞAN: YUSUF TAKIMIMIZA FAYDALI OLACAK Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Levent Erdoğan, yeni transfer Yusuf Şimşek'in takıma faydalı olacağını söyledi.

İSTANBUL - Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Levent Erdoğan, yeni transfer Yusuf Şimşek'in takıma faydalı olacağını söyledi.
     Erdoğan, teknik direktör Mustafa Denizli'nin isteği doğrultusunda bu transferi gerçekleştirdiklerini belirterek, ''Her şeyden önce hocamızın istediği bir oyuncu. Formunun zirvesinde olması itibariyle Yusuf takımımıza faydalı olacak'' dedi.
     Asbaşkan Erdoğan, devre arasında transferin zor olduğunu ifade ederek, ''Hocamızın uygun gördüğü bir oyuncu daha almaya çalışacağız. Yabancı veya yerli oyuncu transferi yapabiliriz. Eksik noktalarımızı giderip hedefimize ulaşmak istiyoruz'' dedi.
     Yusuf'a karşılık Tuna Üzümcü ile birlikte Bursaspor'a verilen Aydın Karabulut nedeniyle yapılan eleştirilere yanıt veren Levent Erdoğan, ''Aydın'ın, Batuhan gibi bir yerde oynaması gerekiyordu. O'nun Bursaspor'da oynamasını ve yetişmesini istiyoruz. Bu Aydın için bir şanstır. 3 yıl içinde istediğimiz an, belirlenen ödemeyi yapıp kendisini tekrar alabiliriz. Bu nedenle eleştiriler yanlış. Zaten Aydın 1.5-2 ay sakatlığı nedeniyle sahalardan uzak kalacak'' diye konuştu.
     Beşiktaş ve Bursaspor taraftarları arasındaki gerginliğin futbolcu ve teknik adam transferleriyle olumlu yönde değişeceğini anlatan Erdoğan, şunları söyledi:
     ''Bursaspor ile deplasmanda yaptığımız lig maçı öncesi iki kulüp yöneticileri olarak bir araya geldik. Aradaki olumsuz tablonun değişmesi için çaba sarf etmek üzere görüş birliğine vardık. Bu hususta da çaba harcadık. Her ne kadar taraftarımız olmasa da karşılaşma, dostluk havası içinde oynandı. Başkanımız Yıldırım Demirören'in daha önce açıkladığı gibi, bundan sonraki maça Bursaspor taraftarı da gelecek. Karşılıklı oyuncu transferi ve teknik adam alımları da bu sorunların ortadan kalkmasını sağlayacak. Olması gereken bu. İyi ilişkiler ve dostluklar kurulacaktır. Spor ahlakında bu var.''
     Bu arada Beşiktaş'ın yeni transferi Yusuf, Beşiktaş Kulübü yöneticileriyle İstanbul'da yaptığı görüşmenin ardından Antalya'ya geçti. Tecrübeli oyuncunun, bugün Fortis Türkiye Kupası'nda Gaziantepspor ile karşılaşacak Beşiktaş'ın Antalya'da yapacağı kampta yeni takımına katılacağı öğrenildi.

YUSUF: "BEŞİKTAŞ'A ŞAMPİYONLUK YAŞAMAK İÇİN GELDİM"

     Beşiktaş'ın Bursaspor'dan transfer ettiği Yusuf Şimşek, Beşiktaş'a şampiyonluk ve Fortis Türkiye Kupası'nı kaldırmak için geldiğini söyledi.
     Yusuf, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Beşiktaş'a gelmekten dolayı büyük mutluluk yaşadığını ifade ederek, ''33-34 yaşlarında bana hala transfer teklifi geliyorsa bu benim iyi oyuncu olduğum anlamına gelir'' dedi.
     Siyah-beyazlı takımın yeni transferi, kendisine büyük değer veren Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, yönetim kurulu üyeleri ile teknik direktör Mustafa Denizli'ye teşekkür ederek, ''Benim için de inşallah hayırlı olacak. 'Yaşlı ve koşmuyor' diyenlere Yusuf'u bir kez daha gösterme fırsatı verdiler. 15 gün sonra ligin ilk maçında koşup koşmadığımı, işe yarayıp yaramadığımı sahada göstereceğim. Zaten bunu daha önceden gösterdim. 32-33 yaşında milli takıma seçildiğime göre bunu ispat ettim'' diye konuştu.
     Görevinin zor olduğunu bildiğini kaydeden Yusuf Şimşek, ''Zorluktan dolayı daha çok efor sarf etmem lazım. Daha çok çalışacağım. Beşiktaş olarak bu işin altından kalkacağız'' dedi.



Bu haber 396 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,469 µs