En Sıcak Konular

YUSUF ŞİMŞEK BEŞİKTAŞ İLE ANLAŞTI

9 Ocak 2009 13:41 tsi
YUSUF ŞİMŞEK BEŞİKTAŞ İLE ANLAŞTI Trabzonspor'un bir süredir kadrosuna katmak istediği Bursasporlu Yusuf Şimşek'in Beşiktaş ile anlaştığı öğrenildi.

TRABZON - Trabzonspor'un bir süredir kadrosuna katmak istediği Bursasporlu Yusuf Şimşek'in Beşiktaş ile anlaştığı öğrenildi.
     Trabzonspor'un sonlandırmak üzere olduğu Yusuf'un transferinde devreye giren Beşiktaş'ın, Bursaspor ile anlaştığı bildirildi.
     Antalya'da bulunan ve transferin resmiyet kazanmasının ardından bordo-mavili takımın kampına katılması beklenen Yusuf Şimşek'in, bu gelişmeler üzerine Trabzonspor'a transferinin gerçekleşmediği kaydedildi.
     Şimşek'in, Antalya'da Trabzonspor Kulübü Genel Saymanı Mahmut Aksu ile bir görüşme yaptığı öğrenildi. Daha önce Trabzonspor ile anlaşmaya olumlu bakan Yusuf'un, Bursaspor ve Beşiktaş kulüplerinin anlaştığını ve bu durumda kendisinin de yapacağı birşeyin olmadığını bordo-mavili kulübün yönetim kuruluna aktardığı belirtildi.

BEŞİKTAŞ YUSUF'UN TRANSFERİNİ BORSA'YA BİLDİRDİ

İSTANBUL- Beşiktaş Kulübü, sürpriz bir şekilde talip olduğu Yusuf Şimşek'in transferi için kendisi ve kulübüyle görüşmelere başladığını, İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na (İMKB) bildirdi.
     Beşiktaş Kulübü'nün İMKB'ye gönderdiği yazıda, ''Bursaspor Kulübü profesyonel oyuncularından Yusuf Şimşek'in transferi konusunda, kendisi ve kulübü ile görüşmelere başlanmıştır'' denildi.

TRABZONSPOR YUSUF ŞİMŞEK KONUSUNU KAPADI

TRABZON- Trabzonspor, bir süredir kadrosuna katmak istediği Bursasporlu Yusuf Şimşek'in transferi konusunu kapadı.
     Bordo-mavili kulübün resmi internet sitesinde, ''Yusuf konusu kapanmıştır'' başlığıyla yapılan açıklamada, bir süredir takım kadrosuna alternatif oyuncu olarak düşünülen Bursasporlu Yusuf Şimşek'in transfer konusunun, gelinen nokta itibariyle tamamen kapandığı belirtildi.
     ''Yusuf'la ilgili görüşmelerde bulunduğumuz Bursaspor Kulübü ile bu oyuncuya son anda talip olan Beşiktaş Kulübü'nün sportmenlikle bağdaşmayan tutumları ve verilen sözlerle yapılan anlaşmalara uyulmaması nedeniyle bu transferden vazgeçilmiştir'' denilen açıklamada, şunlar kaydedildi:
     ''Yönetim kurulumuz önümüzdeki süreçte sol kanat hücum oyuncusu konusundaki araştırmalarını yoğunlaştıracak, kulübümüzün bünyesine uygun, ekonomik açıdan dengeleri bozmayacak bir sonuca varması halinde bu doğrultuda bir transfer gerçekleştirecektir. Ligin ilk bölümünü sergilediği performansla zirvede tamamlayan oyuncularımıza olan güvenimiz tamdır. İkinci bölümde takımımızın haftalar ilerledikçe daha da gelişim göstereceğine inanıyor, konuyu kamuoyunun bilgilerine sunuyoruz.''

YUSUF ŞİMŞEK İSTANBUL'DA

İSTANBUL - Beşiktaş'ın transfer etmek istediği Bursasporlu futbolcu Yusuf Şimşek, Antalya'dan İstanbul'a geldi.
     Menajeri Metin Korkmaz tarafından karşılanan tecrübeli futbolcu, Atatürk Havalimanı'nda basın mensuplarına açıklama yapmadı.
     Yusuf'un, Beşiktaşlı yöneticilerle son bir görüşme yaptıktan sonra sözleşme imzalaması bekleniyor.



Bu haber 506 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,015 µs