En Sıcak Konular

ARIBOĞAN: LİGİN İKİNCİ YARISINDA KARŞILIKLI GÜVEN DEVAM EDECEK

5 Ocak 2009 22:00 tsi
ARIBOĞAN: LİGİN İKİNCİ YARISINDA KARŞILIKLI GÜVEN DEVAM EDECEK Turkcell Süper Lig ile Bank Asya 1. Lig kulüplerinin başkanları ve bu klasmanların maçlarını yöneten hakemlerin toplu görüşmesi sona erdi.

ANTALYA - Turkcell Süper Lig ile Bank Asya 1. Lig kulüplerinin başkanları ve bu klasmanların maçlarını yöneten hakemlerin toplu görüşmesi sona erdi.
     Antalya Kundu'da gerçekleşen toplantının ardından Futbol Federasyonu Başkanvekili Lütfi Arıboğan, federasyon olarak, kulüpler ve hakemlerle birlikte, Türk futbol tarihinde bir ilki gerçekleştirdiklerini söyledi.
     Tarihsel toplantılar yapmayı sürdürdüklerini anlatan Arıboğan, ''Bunun Türk futboluna çok faydalı olacağını düşünüyoruz. Toplantılarımız devam edecek. Yarın teknik direktörler ve hakemler biraraya gelecekler. Ligin ikinci yarısında da bu anlayış, bu konsensüs ve bu karşılıklı güven devam edecektir'' dedi.
     Kulüpler Birliği Başkanvekili ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ da maçlarda hakem hatalarının olduğunu, bu hataların en aza indirilmesi için hakemlerle kulüplerin biraraya gelerek bu toplantıları yapmalarının çok doğru olduğunu bildirdi.
     Gümüşdağ, şunları söyledi:
     ''Biz kulüpler olarak gerek karşılaşma öncesi gerekse karşılaşma sonrası açıklamalarımıza dikkat ediyoruz. Hakemler de hataları en aza indirme konusunda bir çalışma ve yapılanma içinde olduklarını ifade ettiler. İkinci devrede çok daha sağlıklı ve neticelere adaletin yansıyacağı maçlar olacağına inanıyorum.''

FIFA KOKARTI TAKMAYA HAK KAZANAN 24 HAKEME KOKARTLARI TAKILDI

     Antalya'da düzenlenen devre arası hakem seminerinde, yeni yılda FIFA kokartı almaya hak kazanan 24 hakeme kokartları takıldı.
     Kundu'daki WOW Topkapı Otel'de düzenlenen törene, UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik, Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener, kulüp başkanları, hakemler ve davetliler katıldı.
     Törende, Türkcell Süper Lig orta hakemlerinden M. Selçuk Dereli, Cüneyt Çakır, Fırat Aydınus, Bülent Yıldırım, Hüseyin Göçek, Yunus Yıldırım ve Halis Özkahya FIFA kokartı taktılar. Halis Özkahya'nın, bu yıl ilk kez FIFA kokartı taktığı bildirildi.
     Kokart takan yardımcı hakemlerse Baki Tuncay Akkın, Cem Satman, Bülent Gökçü, Erhan Sönmez, Erdinç Sezertam, M. Emre Eyisoy, Bahattin Duran, Serkan Ok, Serkan Gencerler ve Tarık Ongun oldu.
     Bayan orta hakemlerden Tuğba Tosun Ayer, Kadriye Gökçek, Dilan Deniz Gökçek, yardımcı hakemlerden de Seçim Demirel, Necla Akdoğan, Belgin Kumru ve Sibel Yamaç FIFA kokartı taktılar.



Bu haber 393 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,771 µs