En Sıcak Konular

ESKİŞEHİRSPOR BAŞKANI ÜNAL,2. YARI İÇİN İDDİALI

2 Ocak 2009 20:19 tsi
ESKİŞEHİRSPOR BAŞKANI ÜNAL,2. YARI İÇİN İDDİALI Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal, iyi bir hazırlık döneme geçiren Eskişehirspor'un ikinci yarıda Süper Lig'in korkulu rüyası olacağını söyledi.

ESKİŞEHİR - Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal, iyi bir hazırlık döneme geçiren Eskişehirspor'un ikinci yarıda Süper Lig'in korkulu rüyası olacağını söyledi.
     Ünal, katıldığı bir tören sonrasında gazetecilere yaptığı açıklamada, ikinci devrede yeni bir takım yaratmaya çalıştıklarını belirterek, Eskişehirspor'da her zaman forma yarışı olduğunu kaydetti.
     İkinci yarıda da takımda forma yarışı olacağını ifade eden Ünal, şöyle konuştu:
     ''Futbolcuların ikinci devredeki forma şansının ciddi anlamda zor olduğunu bilmesi gerekir. Savaşacak, sahaya yüreğini koyacak, formaya layık, başarıya ihtiyacı olan yetenekli oyuncularla ikinci devre yola devam edeceğiz. Kimse merak etmesin. Es-Es birinci devrede uyum sürecini aştı. Gerekli gördüğümüz mevkilere nokta transferler yaptık. Transferler devam edecek. Şu ana kadar 3 oyuncuya imza attırdık. Bir oyuncunun durumu bu akşam belli olacak. Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat beni bu gece arayacak. Bunun dışında görüştüğümüz yabancı oyuncular da var.
     Teknik heyetle bir toplantı yaparak karar vereceğiz. Efsane tekrar dönecek. İkinci devre daha mücadele eden ve savaşan takım olacağız. İyi bir hazırlık dönemi geçiren Eskişehirspor ikinci yarıda Süper Lig'in korkulu rüyası olacak. İkinci devre Eskişehirspor

ESKİŞEHİRSPOR, YENİ YILIN İLK ANTRENMANINI YAPTI

ANTALYA - Devre arası kamp çalışmaları için Antalya'da bulunan Eskişehirspor, yeni yılın ilk antrenmanını yaptı.
     Kundu'daki Kremlin Palace Oteli'nde kamp çalışmalarını sürdüren Eskişehirspor, 2 günlük izinden sonra antrenmanlara yeniden başladı. Akşamki antrenmana koşuyla başlayan futbolcular, daha sonra kondisyon ve yarım alanda çift kale maç yaptılar.
     Yabancı oyuncuların 4-5 Ocak'ta takıma katılacakları belirtilirken, yeni transfer Mısırlı El Saka ve Beşiktaş'tan kiralanan Emre Özkan da çalışmalara katıldılar. Bir diğer transfer Beşiktaş'tan kiralanan Batuhan Karadeniz'in de ilerleyen günlerde kampa dahil olacağı bildirildi.
     Antrenman öncesi gazetecilere bir açıklama yapan teknik direktör Rıza Çalımbay, kamp çalışmalarının iyi gittiğini söyledi. Yeni transferlerle takımın güç kazandığını belirten Çalımbay, ''2 ya da 3 transfer daha yapmayı düşünüyoruz. Bu transferleri de bütçemize göre yapacağız. Ligin ikinci yarısında taraftarlarımızın desteğiyle daha güçlü bir Eskişehirspor sahada olacak'' dedi.
     Yeni transfer El Saka da yeni kulübünde başarılı olacağına inandığını belirtirken, iyi bir taraftar kitlesi olan Eskişehirspor'un başarılı olacağını umduğunu ve amaçlarının bu sezon ligde kalmak olduğunu kaydetti.



Bu haber 385 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,056 µs