En Sıcak Konular

BEŞİKTAŞLI DAĞ:ŞAMPİYON OLACAĞIMIZA İNANIYORUM

31 Aralık 2008 13:59 tsi
BEŞİKTAŞLI DAĞ:ŞAMPİYON OLACAĞIMIZA İNANIYORUM Beşiktaş'ın sezon başında Gaziantepspor'dan transfer ettiği Ekrem Dağ, sezon sonunda şampiyon olacaklarına inandığını söyledi.

İSTANBUL - Beşiktaş'ın sezon başında Gaziantepspor'dan transfer ettiği Ekrem Dağ, sezon sonunda şampiyon olacaklarına inandığını söyledi.
     Ekrem, Beşiktaş Dergisi'nin ocak ayı sayısında yer alan röportajında, şampiyon olacaklarına inanıp inanmadığı sorusuna, "Ben çok inanıyorum. İdmanlarda olsun, maçlarda olsun arkadaşlarımız da her şeylerini ortaya koymak istiyor" diye yanıt verdi.
     Beşiktaş'ın uzun yıllardır şampiyon olamadığının hatırlatılıp bunun baskı oluşturup oluşturmadığının sorulması üzerine Ekrem, "Bütün takımlar şampiyon olmak istiyor. Beş senedir olmadığımız için de bu baskı normaldir. Ama bu profesyonel futbolcuyu etkilememeli ki bizi de etkilemiyor. Öyle bir puan tablosu var ki, iki maçta her şey değişebilir. Bence sezon sonundaki durum önemli" diye konuştu.
     Eski takımı Gaziantepspor'da güzel günler geçirdiğini anlatan Ekrem, "Açıkça konuşmak istiyorum. Ben Gaziantep'te çok mutluydum. Orada kalsaydım da güzel işler yapacağımı biliyordum. Çünkü ortam çok güzeldi. Bu sezon iyi bir takım da kuruldu. Oradan Beşiktaş'a geldiğimde, takıma ve arkadaşlarıma yavaş yavaş alıştım. Başta biraz zorluk çektim ama şu anda müthiş bir ortamımız var ve bütün arkadaşlarımla ilişkilerim çok iyi" dedi.
     Ekrem, teknik direktör Mustafa Denizli'yi antrenmanlardaki performansı ile etkilediğinin belirtilmesi üzerine de, "Ben idmanda ancak kendimi gösterebileceğimi düşündüm. Kendimi ancak lafta değil, idmanda çalışarak gösterebilirdim. Gerçi idmanda herkes çok çalışıyor ama ben öncesinde de, sonrasında da daha çok çalıştım. Bu takımda oynamayı çok istiyordum. Ben mesela evimizde oynadığımız son maçta inanılmaz gururlandım. Taraftarlarımız ismimi söyleyerek tezahürat yaptı, beni tribünlere çağırdılar" ifadelerini kullandı.
     Türkiye'de karşısında oynamak istemeyeceği oyuncuların sorulması üzerine, "Nobre ve Bobo'nun karşısında oynamak istemem. Çok güçlüler, düşmüyorlar. Acayip hırpalıyorlar" yanıtını veren Ekrem, milli takıma çağrılmayı bekleyip beklemediği sorusunu ise, "Beklemiyorum desem yalan olur" diye yanıtladı.

Bu haber 390 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,706 µs