En Sıcak Konular

GALATASARAY KULÜBÜ'NÜN YENİ ÜYELERİ TANITILDI

27 Aralık 2008 17:02 tsi
GALATASARAY KULÜBÜ'NÜN YENİ ÜYELERİ TANITILDI Galatasaray Kulübü'nün yeni üyeleri, düzenlenen toplantıyla tanıtıldı.

İSTANBUL - Galatasaray Kulübü'nün yeni üyeleri, düzenlenen toplantıyla tanıtıldı.
     Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu'nda düzenlenen törene, Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, kulüp yönetim kurulu üyeleri ile yeni üyeler katıldı.
     Toplantıda konuşan Polat, yeni üyelere Galatasaray Kulübü tarihi hakkında bilgi vererek, Galatasaray Lisesi'nin kulübün tarihindeki önemine değindi.
     Tanıtım toplantısını lisede yapma amaçlarının yeni üyelerin kulübün kurulduğu yeri tanıması olduğunu belirten Adnan Polat, şunları kaydetti:
     ''Galatasaray'ı tanımak için Galatasaray Lisesi'ni görmeniz lazım. Burada 1905 yılında kurulan kulübümüz bir damlaydı. Geçen 103 yıl içinde o damla dere olmuş, nehir olmuş, deniz olmuş ve derya olarak bütün dünyaya ulaşan bir marka olmuştur. Bize düşen onu olması gereken yerin üzerine çıkartmak ve orada muhafaza ettirmektir. Hepinizin üyeliğinin hayırlı olmasını diliyorum ve sizleri burada aramızda görmekten mutluluk duyuyorum.''
     Daha sonra Galatasaray Kulübü İşbirliği Kurulu Başkanı Türker Arslan, Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar, Sicil Kurulu Başkanı Celal Açar ve Disiplin Kurulu Başkanı Oğuz İmregün birer konuşma yaparak kurullarının işleyişleri hakkında yeni üyeleri bilgilendirdi.
     Konuşmaların ardından kulüp başkanı Polat ve yönetim kurulu üyeleri, 521 yeni üyeye berat ve üyelik kartlarını verdiler.
     Kulübe yeni üye olanlar arasında Milli Güvenlik Kurulu Genel Sekreteri Tahsin Burcuoğlu, Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı Mehmet Büyükekşi de yer aldı.

ÜSTÜNEL: MEHMET YILDIZ TRANSFERİNDE NETLEŞMİŞ DURUM YOK

     Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Haldun Üstünel, Sivasspor'un golcü futbolcusu Mehmet Yıldız'ın transferi konusunda henüz netleşmiş bir durumun olmadığını, Sivasspor Kulübü yöneticileriyle bu konuda bugün son kez biraraya geleceklerini söyledi.
     Haldun Üstünel, Galatasaray Lisesi'nde yeni üyelerin tanıtımı amacıyla düzenlenen toplantıda basın mensuplarına yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:
     ''Henüz netleşmiş bir durum yok. Bir görüşmemiz oldu. Bu görüşme doğrultusunda bugün son bir kez daha biraraya geleceğiz. Bazı oyuncuların isimlerinin transferde ortaya atılması bizi üzdü. Bizler oyuncularımız karşısında zor duruma düşüyoruz. Gerçek olmayan bazı isimler medyada yer aldı. Bu durum bizleri son derece üzüyor. Biz bu tarz görüşmelerin daha çok gizlilik içinde kalmasını tercih ediyoruz. Bugün yapacağımız görüşmede bir sonuca ulaşırsak bilgilendiririz.''
     Bir basın mensubunun, bazı gazetelerde Mehmet Yıldız'ın transferinin ardından Ümit Karan'ın takımdan ayrılacağına dair haberleri hatırlatması üzerine Üstünel, ''Bunlar hiçbir şekilde gerçeği yansıtmıyor. Bu isimlerin bu şekilde medyada yer alması bizi zor durumda bırakıyor. Bu yüzden görüşmelerde öne çıkan isimler bizim tarafımızdan doğrulanmadığı sürece gerçeği yansıtmıyor'' derken, ''Ümit Karan devre arasında takımdan ayrılacak mı?'' sorusuna da, ''Şu an bizim tasarrufumuzda böyle bir konu yok'' yanıtını verdi.
     Mehmet Yıldız transferinde oyuncunun yanı sıra para verileceği konusunda görüştüklerini ifade eden Haldun Üstünel, bir basın mensubunun, ''Galatasaray'ın hücum hattı çok iyi. Mehmet Yıldız'ın transferi gerekli miydi?'' sorusunu da şöyle yanıtladı:
     ''Bu bizim iç politikamız. Bunlar tamamen kulüp idaresini ve futbol şubesini ilgilendiren kararlar. Bizim daha değişik temaslarda bulunduğumuz oyuncular da var. Ama biz kesin kararımızı henüz almadık. Bu tarz görüşmelerimiz oluyor, olmaya da devam edecek. Sonuçta Galatasaray'da transfer hiçbir zaman bitmiyor, bitmeyecek de. Bu nedenle bu konuda fazla spekülasyona gerek yok. Mevcut kadromuzda teknik heyetten aldığımız raporlar doğrultusunda transfere ihtiyaç duyulan bölgeler için çalışmaları sürdürüyoruz.''
     Basında, yabancı kulüplerin Servet'i istediği yönündeki haberler konusunda ise Üstünel, ''Servet'in 2010 yılına kadar sözleşmesi var. Biz de kendisiyle sözleşmeyi uzatmak istiyoruz. Ama Servet için olsun, diğer oyuncularımız için olsun, gelen her teklifte onların niyeti bizim için önemli. Eğer kendilerinin yurt dışına gitme gibi niyetleri olursa hiçbir şekilde biz önlerini kesmeyeceğiz'' değerlendirmesinde bulundu.



Bu haber 402 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,645 µs