En Sıcak Konular

FENERBAHÇE'YE YENİLER ''İLAÇ'' OLAMADI

25 Aralık 2008 10:47 tsi
FENERBAHÇE'YE YENİLER ''İLAÇ'' OLAMADI Fenerbahçe 2008-2009 sezonu için kadrosuna kattığı 4 yeni futbolcusundan, sezonun 16 haftalık ilk bölümünde beklediği verimi alamadı.

İSTANBUL - Fenerbahçe 2008-2009 sezonu için kadrosuna kattığı 4 yeni futbolcusundan, sezonun 16 haftalık ilk bölümünde beklediği verimi alamadı.
     2008-2009 sezonuna teknik direktör Luis Aragones ile yeni bir başlangıç yapan sarı-lacivertli ekibin yeni transferleri Burak, Emre, Güiza ve Josico, 16 haftalık ilk bölümde takımlarına beklenen katkıyı yapamadı.
     Ligin 16 haftalık ilk bölümünde Burak 182, Emre 628, Josico 691 ve Güiza 1414 dakika forma giydi.
     Geçen sezon takımda bulunan futbolcular mücadele ve gol yükünü sırtlayarak sarı-lacivertlileri ayakta tuttu.
     Sarı-lacivertli ekibin İspanya'nın Real Mallorca takımında transfer ettiği İspanyol forvet Güiza, ilk bölümdeki performansıyla düş kırıklığı yarattı.
     Geçen sezon İspanya Ligi gol kralı olan Güiza, yeni takımında en çok şans verilen oyuncular arasında yer almasına rağmen gol yollarında etkili olamadı.
     Geçen sezonun ikinci yarısında formasını giydiği Vestel Manisaspor'daki performansıyla Fenerbahçeli yöneticilerin dikkatini çeken Burak Yılmaz, teknik direktör Luis Aragones'in gözüne giremedi.
     Geçen sezona Beşiktaş'ta başlayıp devre arasında Vestel Manisaspor'a transfer olan, 2007-2008 sezonunda ligde toplam 25 maça çıkıp, 10 gole imza atan Burak, sarı-lacivertli forma altında adeta gerileme dönemi yaşayarak, 6 maçta toplam 182 dakika sahada kaldı.
     Fenerbahçe'deki kariyeri kötü başlayan, 10. haftadan sonra ligde forma giyemeyen Burak, son 5 haftada kadroya dahi alınmadı.
     Galatasaray'da yıldızı parladıktan sonra İnter ve Newcastle United takımlarında 8 yıllık bir Avrupa macerası yaşayan Emre Belözoğlu, uzun bir aradan sonra döndüğü Türkiye'de Fenerbahçe'ye iyi bir başlangıç yapamadı.
     Sezonun ilk yarısında birçok maçta sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Emre, tam olarak hazır olmadığı için de bazı maçlarda ikinci yarılarda oyuna dahil olup, forma giydiği 10 maçta toplam 628 dakika sahada kaldı.
     Emre'nin sezonun ilk yarısında takımı adına 1 de golü bulunuyor.
     Fenerbahçe'ye 2008-2009 sezonu başladıktan sonra transfer edilen, ligin 3. haftasından itibaren forma giymeye başlayan İspanyol futbolcu Josico da beklentileri karşılayamadı.
     Sakatlığı nedeniyle 4-7. haftalar arasında takımdaki yerini alamayan İspanyol oyuncu, 8. haftadan itibaren ilk bölümün sonuna kadar 8 maçta forma şansı buldu.

Bu haber 399 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,154 µs