En Sıcak Konular

KURTAR: BAZI TARAFTAR GRUPLARIYLA KİMYAMIZ TUTMADIĞI İÇİN İSTİFA ETTİM

24 Aralık 2008 17:35 tsi
KURTAR: BAZI TARAFTAR GRUPLARIYLA KİMYAMIZ TUTMADIĞI İÇİN İSTİFA ETTİM Bursaspor'da teknik direktörlük görevinden istifa eden Güvenç Kurtar, ''Bazı taraftar gruplarıyla kimyamız tutmadı. O yüzden istifa ettim'' dedi.

BURSA - Bursaspor'da teknik direktörlük görevinden istifa eden Güvenç Kurtar, ''Bazı taraftar gruplarıyla kimyamız tutmadı. O yüzden istifa ettim'' dedi.
     Kurtar, düzenlediği basın toplantısında, daha önce formasını da giydiği Bursaspor'a isteyerek geldiğini, hatta başkan İbrahim Yazıcı'nın kendisini çağırması üzerine gece saat 02.00'de anlaşmaya vardıklarını söyledi.
     Göreve geldiğinde son 3 maçını kaybeden Bursaspor'u psikolojik ve fiziksel olarak çökmüş halde bulduğunu dile getiren Kurtar, takımı toparlamayı başardığını, görev süresi içinde Bursaspor'un Fortis Türkiye Kupası'nda çeyrek finale kalmayı garantilediğini bildirdi.
     Kurtar, sakat ve cezalı futbolcuların çok olmasının hem kendisi hem de takım için şanssızlık olduğunu dile getirerek, şunları söyledi:
     ''Benim yönetimiminde Bursaspor, 40 yılda sadece 7 kez yenebildiği Trabzonspor'u, hem de rakip lider durumda iken, tüm olumsuzluklara karşın yenmeyi başardı. Bazı taraftar gruplarıyla kimyamız tutmadı. O yüzden istifa ettim. Kulübün selameti açısından bu kararı aldım. Bugüne kadar bize yardımcı olan herkese teşekkür ediyorum.
     Sonuçta biz futbolun içinde olan insanlarız. Daha önce formasını giydiğim Bursaspor'da çalıştığım için çok mutluyum. İnşallah ileride yollarımız yeniden kesişir.''
     Bir gazetecinin, ''İstifa gerekçenizi sadece taraftara mı bağlıyorsunuz?'' sorusuna Kurtar, ''Çok fazla konuşmak istemiyorum. İstifa etmeyi Gaziantepspor maçı öncesi kafama koymuştum ama terbiyemiz gereği takımı bu karşılaşmaya hazırladık ve çıkardık'' yanıtını verdi.
     Kurtar, toplantının ardından salondan ayrılırken gazetecilerin fotoğrafını çektiklerini görmesi üzerine, ''Tesislerde daha işim var. Yani hemen gitmiyorum ama sizin için gider gibi yapabilirim'' diyerek tesislerden çıktı ve arabasına biner gibi yapıp gazetecilere poz verdi.

Bu haber 402 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,301 µs