En Sıcak Konular

YENER: TAHKİM KURULUNA BAŞVURUDA BULUNMAYACAĞIZ

24 Aralık 2008 13:41 tsi
YENER: TAHKİM KURULUNA BAŞVURUDA BULUNMAYACAĞIZ Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Hasan Yener, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından 30 gün hak mahrumiyet cezası alan Sadri Şener için tahkim kuruluna başvuruda bulunmayacaklarını söyledi.

TRABZON - Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Hasan Yener, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından 30 gün hak mahrumiyet cezası alan Sadri Şener için tahkim kuruluna başvuruda bulunmayacaklarını söyledi.
     Yener yaptığı açıklamada, son haftalardaki hakem hatalarına bordo-mavili camianın tepki gösterdiğini belirterek, ''Sadri Şener, kulüp başkanı olarak camianın tepkisini dile getiren ilk isimlerden biriydi. Seviyeli bir açıklama yaptı. Ancak Futbol Federasyonu bize göre yanlış değerlendirdi ve başkanımızı disiplin kuruluna sevk etti'' dedi.
     Daha sonra disiplin kurulunun 30 günlük hak mahrumiyet cezası verdiğini dile getiren Yener, ''Sayın başkanın da isteği doğrultusunda, bu tür tartışmaların sürmesinin Türkiye liglerine, müesseselere zarar vereceğini düşünerek, tahkim kuruluna itirazda bulunmayacağız. Dileğimiz, bu tür hakem hatalarının yaşanmaması, Merkez Hakem Kurulu'nun da gerekli önlemleri alması.''
     Sadri Şener'in, bordo-mavili takımın ligin ikinci yarısında Fenerbahçe deplasmanındaki maçını protokol tribünden izleyeceği öğrenildi.
     Yener, Bursasporlu Yusuf'un transferi konusunda ise dün yaptıkları görüşmeden olumlu bir sonucun çıkmadığını belirterek, ''Bursaspor, yüksek bir bonservis bedeli istedi. Transfer kapanmış değil ama bu rakamlarda transferin gerçekleşmesi zor gözüküyor'' dedi.
     Transferin gerçekleşmesinin Bursaspor'un 'evet' demesine bağlı olduğunu ifade eden Yener, ''Bizim de belli bir bütçemiz var. Bu transfere ayıracağımız rakam belli'' diye konuştu.
     Trabzonspor, Brundi Milli Takımı oyuncusu Fatty Papy'i bu akşam Trabzon'a getiriyor.
     Ön libero mevkisinde oynayan 1993 doğumlu oyuncunun, (A) takımla idmanlara çıkacağı ve durumunun daha sonra netlik kazanacağı belirtildi.

ERSUN YANAL'A GÜVENOYU

TRABZON - Trabzonspor, teknik direktör Ersun Yanal ile geçen sezona oranla daha başarılı bir grafik ortaya koyarken, kulübün genel sekreteri Hasan Yener, Yanal'dan memnun olduklarını açıkladı.
     Trabzonspor, geçen sezon ligin 10. haftası sonunda göreve gelen Ersun Yanal yönetiminde yüzde 46'lık bir galibiyet yüzdesi yakalarken, bu sezon 16 hafta sonunda yüzde 63'lük bir yüzdeye ulaştı.
     Geçen sezon 24 lig maçında 11 galibiyet, 3 beraberlik ve 10 mağlubiyet alarak 36 puan toplayan Karadeniz ekibi, bu sezon 16 maçta, 10 galibiyet, 4 beraberlik ve 2 mağlubiyet alarak 34 puan elde etti.
     Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Hasan Yener, ligin ilk yarısını daha fazla puan toplayabileceklerini, ancak Sivasspor, Kayserispor ve Bursaspor maçında yaşanan hakem hataları nedeniyle bunu gerçekleştiremediklerini belirtti.
     Yine de ligin ilk yarısında Sivasspor ile birlikte zirvede yer aldıklarını ifade eden Yener, ''Yeni bir takımız. Kamuoyunda bakılınca Trabzonspor'un bu başarısı gerçekten takdirle karşılanan bir başarı. İlk 11'de 7-8 oyuncunun yeni olduğu bir takımın ligi zirvede bitirmesi tabii ki başarıdır'' dedi.
     Teknik direktör Ersun Yanal'a zaman zaman kaybettikleri maçlar sonrası eleştiriler yapıldığını ifade eden Yener, ''Bunlar sağlıklı değil. Birşeye uzun vadeli bakmak lazım. Ligde kazandığımız maçlar olduğu gibi kaybettiğimiz maçlar da olacaktır. Biz Ersun hoca ve ekibinden memnunuz'' diye konuştu.



Bu haber 396 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,991 µs