En Sıcak Konular

CUMHURBAŞKANI GÜL'ÜN ''NOEL'' MESAJI

24 Aralık 2008 17:40 tsi
CUMHURBAŞKANI GÜL'ÜN ''NOEL'' MESAJI Noel Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Gül, Hristiyan vatandaşların Noel Bayramı'nı en samimi duygularla kutladığını ifade etti.

ANKARA - Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, ''kökenleri, inançları veya fikirleri ne olursa olsun tüm vatandaşların milletin eşit ve şerefli üyesi olduğunu'' belirtti.
     Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezi'nden yapılan açıklamaya göre, Noel Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Gül, Hristiyan vatandaşların bugünden itibaren idrak edecekleri Noel Bayramı'nı en samimi duygularla kutladığını ifade etti.
     Gül'ün mesajı şöyle:
     ''Kökenleri, inançları veya fikirleri ne olursa olsun tüm vatandaşlarımız milletimizin eşit ve şerefli üyesidir. Millet hayatının her türlü tecellisinde ortaktır. Çağdaş Türkiye Cumhuriyeti bu ilkeyi şiar edinmiş, yüce milletimizin her ferdinin kardeşlik, birlik ve dayanışma duygularıyla yek diğerine kuvvetle kenetlendiği demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devletidir.
     Bugün küreselleşen dünyamızda, milli huzurumuz, birliğimiz ve bütünlüğümüz kadar, dünya milletleri arasındaki barış ve uyum da fevkalade önem kazanan bir husustur. Son yıllarda farklı dinler ve kültürler arasında yaşanabilecek bir çatışma düşüncesinin maalesef zaman zaman seslendirildiği bir dönemden geçmekteyiz.
     Türkiye, zengin tarihsel birikimi ve insanlığın ortak geleceğine olan inancıyla bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da bölgemizde ve dünyada barış, istikrar ve huzur için sorunların çözümünde rol oynayan bir güç olmaya, kültürler ve dinler arasında diyalog ve uyum sağlama çabalarına katkıda bulunmaya devam edecektir.
     Bu düşüncelerle, Hristiyanlığın tüm geleneklerinden vatandaşlarımızın Noel Bayramlarını bir kez daha kutluyor, başarı, esenlik ve mutluluk temennilerimi ifade ediyorum.''

TBMM BAŞKANI TOPTAN DA, NOEL'İ KUTLADI

     TBMM Başkanı Köksal Toptan, Hristiyan dünyasının ve Hristiyan vatandaşlarının Noel'ini kutladı. Toptan, yayımladığı Noel mesajında, ''Noel Bayramı'nın Hristiyan alemine ve tüm dünyaya barış, esenlik ve mutluluk getirmesini diliyorum'' dedi.



Bu haber 411 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,090 µs