En Sıcak Konular

HACISALİHOĞLU: SIRALAMADAKİ YERİMİZ SEVİNDİRİCİ

22 Aralık 2008 12:31 tsi
HACISALİHOĞLU: SIRALAMADAKİ YERİMİZ SEVİNDİRİCİ Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, bordo-mavili takımın ligin ilk yarısındaki puanının ve sıralamadaki yerinin sevindirici olduğunu söyledi.

TRABZON - Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, bordo-mavili takımın ligin ilk yarısındaki puanının ve sıralamadaki yerinin sevindirici olduğunu söyledi.
     Hacısalihoğlu, bu sezon yeni oluşturdukları bir kadro ile lige başladıklarını belirterek, ''Trabzonspor, beklentilerin üzerinde uyum devresi geçirdi ve başarıyı yakaladı. Takımın ligde böyle bir puanda veya sıralamada olması son derece sevindirici. Geleceğe daha umutla bakıyoruz. İkinci yarıda taraftar desteği arttıkça, takımın daha da iyi futbol sergileyeceğine inanıyoruz'' dedi.
     Ligin ilk yarısında bazı ufak tefek eksiklikler ve hataların olabileceğini ifade eden Hacısalihoğlu, ''Bunlar ikinci yarıda en asgariye indirilmeye çalışılacak. Bunun için Antalya'da çok verimli olacağına inandığımız bir kamp dönemi geçireceğiz. Kadrodan memnunuz. Belki kadronun uyumunu bozmayacak 1 veya 2 takviye yapabiliriz. Ama bunun yapılması kesinleşmiş değil. Bu konuda görüşmeler yaparak nihai kararları belirleyeceğiz'' diye konuştu.
     Hacısalihoğlu, Bursaspor'un orta alan oyuncusu Yusuf Şimşek konusunda transfer görüşmelerinin sürdüğünü söyledi.
     Hayrettin Hacısalihoğlu, özellikle ligin son haftalarında hakemlerin maç sonucuna etkisinin bir hayli fazla olduğunu savunarak, şöyle konuştu:
     ''Yalnız biz değil, bütün takımlar bundan rahatsız. Biz haksız puan kaybetmek de almak da istemiyoruz. Onun için bununla ilgili federasyonla ilgili görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Umuyoruz ki, ikinci yarı için köklü bir çözüm bulacaklardır. Çünkü futbolun içinden gelen federasyon başkanının da bunlardan memnun olmadığını düşünüyoruz.''

Bu haber 396 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,484 µs