En Sıcak Konular

DERBİDE BEŞİKTAŞ'IN KOZU NOBRE

18 Aralık 2008 16:27 tsi
 DERBİDE BEŞİKTAŞ'IN KOZU NOBRE Turkcell Süper Lig'de Galatasaray ile Beşiktaş arasında 21 Aralık Pazar günü yapılacak 2008'in son derbisinde Beşiktaş'ın gol yollarında en güvendiği isimlerin başında Mert Nobre geliyor.

İSTANBUL - Turkcell Süper Lig'de Galatasaray ile Beşiktaş arasında 21 Aralık Pazar günü yapılacak 2008'in son derbisinde Beşiktaş'ın gol yollarında en güvendiği isimlerin başında Mert Nobre geliyor.
     Zirve yarışından kopmamak için Ali Sami Yen Stadı'nda yapılacak derbide galibiyeti hedefleyen siyah-beyazlı ekipte gözler Brezilya asıllı futbolcunun üzerinde olacak.
     Beşiktaş'ın bu sezon ligde attığı toplam 25 golün 7'sini imza koyan Nobre, takımının en skorer ismi olarak öne çıktı.
     Takımının bu sezon Fenerbahçe ile deplasmanda yaptığı ve 2-1 yenildiği derbide tek golünü atan Nobre'nin ligde ayrıca 2 de asisti bulunuyor.
     Son Ankaragücü maçında resmi karşılaşmalarda 100. kez Beşiktaş forması giyen Nobre, bu sezon geride kalan 15 lig maçından 14'ünde oynarken, 12'sinde ilk 11'de sahaya çıktı ve toplam 1074 dakika sahada kaldı.
     Sezon başından bu yana 3 sarı kart gören Nobre, derbide sarı kart görmesi durumunda cezalı duruma düşecek.
     28 yaşında ve 1.83 metre boyundaki Brezilya asıllı futbolcu, 3'ü Fenerbahçe, 3'ü de Beşiktaş'ta olmak üzere Galatasaray filelerini daha önce toplam 6 kez havalandırdı.

BEŞİKTAŞ, GÜNÜ İZİNLİ GEÇİRDİ

     Beşiktaş, ligde Galatasaray ile yapacağı derbi maçı öncesi bugünü izinli olarak geçirdi.
     Ankaragücü maçının hemen ardından 1 gün izin yapan siyah-beyazlı takımın oyuncuları, zorlu Galatasaray karşılaşması öncesi teknik direktör Mustafa Denizli'nin verdiği izinle 1 gün daha dinlenme fırsatı buldu.
     Bugün dinlenen Beşiktaşlı oyuncular, Galatasaray maçı hazırlıklarını yarın basına kapalı gerçekleştireceği idmanla sürdürecek.

 BEŞİKTAŞLI TARAFTARLARA AYRILAN BİLETLER YARIN SATIŞTA

    Turkcell Süper Lig'de 21 Aralık Pazar günü Galatasaray ile Beşiktaş arasında yapılacak maçta siyah-beyazlı taraftarlara ayrılan biletler, yarın satışa çıkarılacak.
     Beşiktaş Kulübü'nden yapılan açıklamada, Galatasaray ile 21 Aralık Pazar günü Ali Sami Yen Stadı'nda oynanacak derbi karşılaşmasında, siyah-beyazlı taraftarlara ayrılan bin 162 biletin yarın BJK İnönü Stadı'ndaki bilet satış gişesinde satışa çıkarılacağı bildirildi.
     Bilet fiyatları 40 YTL olarak belirlenirken, BJK İnönü Stadı bilet satış gişesi dışında başka bir yerden satış gerçekleştirilmeyecek.
     Bu arada bilet almak isteyen taraftarların kimlik fotokopilerini yanlarında bulundurmaları gerekiyor. Ayrıca bir kişi en fazla 2 bilet satın alabilecek.



Bu haber 423 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,090 µs