En Sıcak Konular

SİVASSPOR'DA ŞAMPİYONLUK SESLERİ

16 Aralık 2008 17:59 tsi
SİVASSPOR'DA ŞAMPİYONLUK SESLERİ Turkcell Süper Lig'in lideri Sivasspor'un basın sözcüsü Fikret Ünsal, golcü oyuncuları Mehmet Yıldız'a 50 milyon Avro verilse bile milli futbolcuyu başka kulüplere veremeyeceklerini belirterek, ''Çünkü biz de şampiyonluğa oynuyoruz'' dedi.

SİVAS - Turkcell Süper Lig'in lideri Sivasspor'un basın sözcüsü Fikret Ünsal, golcü oyuncuları Mehmet Yıldız'a 50 milyon Avro verilse bile milli futbolcuyu başka kulüplere veremeyeceklerini belirterek, ''Çünkü biz de şampiyonluğa oynuyoruz'' dedi.
     Ligde hafta sonu Gençlerbirliği ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarına kulüp tesislerinde yaptığı idmanla başlayan Sivasspor'da, antrenmanı izleyen basın sözcüsü Fikret Ünsal, gazetecilerin sorularını yanıtladı.
     Ligde 15. hafta sonunda lider durumda olduklarını anımsatan Ünsal, ''Bu haftaki amacımız, Gençlerbirliği'ni de yenip ilk yarıyı lider olarak bitirmek'' dedi.
     Devre arasının ardından ilk maçlarını iç sahada Galatasaray ile yapacaklarını belirten Ünsal, ''Gençlerbirliği'nin peşinden Galatasaray'ı da sahamızda yendikten sonra şampiyonluk yolunda çok emin adımlarla ilerleyeceğiz. Bu yıl artık geçen yıl gibi konuşmuyoruz. Artık şampiyonluktan söz etmeye başladık. Gerçekten de Sivasspor, en kötü ihtimal UEFA Kupası'nda oynamak istiyor. Hedefimiz bu. Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istiyoruz. İnşallah Allah bize 2008-2009 sezonunda Şampiyonlar Ligi'nde oynamayı nasip eder'' diye konuştu.
     Son günlerde bazı futbolcularının adının transferlerle anıldığını belirten Ünsal, bu şekilde Sivasspor üzerine müthiş bir tezgahın döndüğünü ileri sürdü.
     Transfer tekliflerinin çok güzel bir şey olduğunu, futbolcularına teklif gelmesinin teknik heyetin ve takımın başarısını gösterdiğini anlatan Ünsal, ancak olmayan bu tekliflerin takımın performansını etkileyeceğini savunarak, ''Bu oyunlara gelmememiz lazım'' dedi.
     Ünsal, şunları kaydetti:
     ''İsmi anılan hiçbir futbolcumuzu elimizden çıkarmak istemediğimiz gibi ilk yarının sonunda kadromuza en az 2-3 tane de hemen oynayabilecek şekilde hazır futbolcu takviyesi yapmak istiyoruz. Ama bu arada (Ben gitmek istiyorum) diyen futbolcu olup, bizim de koyduğumuz değeri bulursak onu da (illa burada kal) diye burada zorla tutamayız. Burayı da açık tutalım. Biz hiçbir futbolcumuzu elimizden çıkarmak istemediğimiz gibi aksine hemen oynayabilecek 2 tane de futbolcu takviyesi yapmak istiyoruz. Bunu tüm futbol kamuoyunun böyle bilmesinde fayda var. Hiç kimse asparagas haberlerle uğraşmasın. Şu anda bizim verecek, gönlümüzce böyle, rahatça vereceğimiz, para için vereceğimiz tek futbolcumuz dahi yoktur. Mesela Mehmet Yıldız. 5 milyon Avro dedik ama 50 milyon Avro bile verseler şu anda biz Mehmet Yıldız'ı veremeyiz. Çünkü biz de şampiyonluğa oynuyoruz. Ama Mehmet Yıldız (Ben gideceğim) derse onun önünü de kapatmayız, açarız.''
     Takım kaptanı Mehmet Yıldız ise transferle ilgili soruları yanıtlamayacağını söyledi.
     Lider durumda oldukları için mutlu olduklarını ifade eden Yıldız, geçen sezonun 15. haftasını da lider olarak tamamladıklarını anımsatarak, ''Bu sene de aynı başarıyı tekrarladık. Bu bizim için büyük başarı. Sonuçta Anadolu'dan hiçbir takım, 2 sene üst üste aynı haftalarda lider olmamıştı. Biz devreyi lider olarak bitirmek istiyoruz. Bu bizim için çok önemli'' dedi.


Bu haber 409 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,169 µs