En Sıcak Konular

TURKCELL SÜPER LİG'DE GÖRÜNÜM

14 Aralık 2008 22:35 tsi
TURKCELL SÜPER LİG'DE GÖRÜNÜM Turkcell Süper Lig'in 15. haftasında sahasında Hacettepe'yi 2-1 yenen Sivasspor, 31 puan ve averajla liderliğe yükseldi.

ANKARA - Turkcell Süper Lig'in 15. haftasında sahasında Hacettepe'yi 2-1 yenen Sivasspor, 31 puan ve averajla liderliğe yükseldi.
     Lider Sivasspor, rakibi karşısında Tum'un attığı gollerle 3 puana ulaşırken, Hacettepe'nin tek golü ise penaltıdan Brezilyalı oyuncu Sandro'dan geldi.
     Haftaya lider giren Trabzonspor ise Bursaspor'a deplasmanda 2-1 yenilmekten kurtulamadı. Bordo-mavililer, Gökhan Güleç'in golüyle 1-0 geriye düştüğü maçta Umut ile eşitliği sağlamasına karşın, Sercan'ın uzatma dakikalarında kaydettiği golle sahadan yenilgiyle ayrıldı. Trabzonspor, 31 puan ve averajla Sivasspor'un ardından 2. sırada yer aldı.
     Ligde iyi bir grafik yakalayan Galatasaray, son 3 haftada başkent ekipleriyle yaptığı maçlardan 9 puan toplamayı başardı. Sarı-kırmızılar son maçında deplasmanda Burhan'ın golüyle 1-0 geriye düştüğü karşılaşmada, Gençlerbirliği'ni Lincoln, Baros ve Arda'nın golleriyle 3-1 yenerek, 30 puanla 3. sıradaki yerini korudu.
     Turkcell Süper Lig'de bir türlü istenilen başarıyı yakalamayan Beşiktaş, kendi sahasında, kulüp içerisindeki karışıklığı bir türlü durulmayan Ankaragücü'nü Holosko'nun attığı golle 1-0 yendi. Puanını 28'e yükselten siyah-beyazlıların geçen haftaki yeri değişmedi ve altıncılıkta kaldı.
     Avrupa Şampiyonlar Ligi'nden elenerek, taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Fenerbahçe, İstanbul'da Antalyaspor ile karşılaştı. Sarı-lacivertliler, rakibini, Güiza ve Lugano'nun attığı gollerle 2-0 yenmeyi başardı. Fenerbahçe, bu galibiyetle puanı 29'a yükseltirken, ligin ilk devresinin bitimine bir hafta kala averajla puan cetvelinin 4. basamağında kaldı.
     Turkcell Süper Lig'in 15. haftası genel olarak zirveye oynayan takımlarla alt sıralardaki takımların karşılaştığı bir hafta olurken, şampiyonluk mücadelesi veren ekipler, rakipleri karşısında sahadan 3 puanla ayrılmayı başardı.
     Toplam 24 golün atıldığı ligin 15. haftasında 6 maçı ev sahibi takım, 2 maçı deplasman takımları kazanırken, 1 mücadele ise golsüz berabere tamamlandı.
     Gol krallığı yarışında, Sivassporlu Mehmet Yıldız ve Galatasaraylı Milan Baros 11 golle ilk sırada yer aldı. Bu futbolcuları, 7'şer golle Beşiktaş'tan Nobre, Galatasaray'dan Lincoln, Ankaraspor'dan Mehmet Çakır, Bursaspor'dan Sercan, Gaziantepspor'dan Tabata ve Kocaelispor'da Taner izledi.


Bu haber 388 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    9,197 µs