En Sıcak Konular

BEŞİKTAŞ GEÇEN SEZONU TEKRARLIYOR

14 Aralık 2008 15:32 tsi
BEŞİKTAŞ GEÇEN SEZONU TEKRARLIYOR Turkcell Süper Lig'de 15. hafta sonunda Ankaragücü'nü 1-0 yenerek 28 puana ulaşan Beşiktaş, adeta geçen sezonu tekrarlıyor.

İSTANBUL - Turkcell Süper Lig'de 15. hafta sonunda Ankaragücü'nü 1-0 yenerek 28 puana ulaşan Beşiktaş, adeta geçen sezonu tekrarlıyor.
     Geçen sezon ligde 15. hafta sonunda 8 galibiyet, 4 beraberlik ve 3 yenilgi alan siyah-beyazlı ekip, 2008-09'da da aynı istatistikleri tutturdu.
     Ertuğrul Sağlam yönetiminde 2007-08'de 15 haftalık dönemde 8 galibiyet, 4 beraberlik ve 3 yenilgi alarak 28 puan toplayan ''Kara kartallar'', Sağlam ve Mustafa Denizli yönetimindeki 15. hafta sonunda da aynı şekilde 8 galibiyet, 4 beraberlik ve 3 yenilgi alarak yine 28 puana ulaştı.
     Sağlam yönetiminde geçen sezon da lige iyi başlayan ve üst üste galibiyetler alan, daha sonra inişli çıkışlı grafik çizen ''Kara kartallar'', bu sezona da iyi başlamış daha sonra aynı şekilde inişler ve çıkışlar yaşamıştı.
     Geçen sezonun adeta kopyasını yaşayan Beşiktaş, son iki yılda ilk yarıdaki 11 ile 15. arasındaki haftalarda da adeta aynı anları yaşadı.
     Ligin geçen sezonunda 11 ile 15. haftalar arasında yaptığı 5 maçta 2 galibiyet, 2 yenilgi ve 1 beraberlikle 7 puan toplayan siyah-beyazlı ekip, bu sezonda aynı dönemde yaptığı 5 maçta 2 galibiyet, 2 yenilgi ve 1 beraberlik elde ederek yine 7 puana ulaştı.
     Beşiktaş, bu iki yıldaki süreçte ezeli rakibi Fenerbahçe'ye, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda iki karşılaşmada da 2-1 mağlup olarak ilginç bir olaya daha imza atmış oldu.
     Ligin 15 haftalık dönemlerinde iki sezonda aynı istatistiği tutturan Beşiktaş, gollerde ise farklı bir görüntü çizdi.
     Geçen sezon 15 maçta 17 gol atan ve kalesinde 12 gol gören siyah-beyazlı ekip, bu sezonki 15 maçlık seride ise daha çok gol atıp, daha çok gol yedi.
     Beşiktaş, 2008-09'daki ilk 15 lig mücadelesinde 25 gol kaydederken, rakiplerine 14 kez izin verdi.
     Beşiktaş, geçen sezon ilk 15 karşılaşmanın ardından devrenin son iki karşılaşmasını ise galibiyetle tamamlamasını bildi.
     Siyah-beyazlı ekip, 2007-08'in ilk yarısının son iki maçında Ankaragücü'nü 3-1 ve Manisaspor'u da 2-1 mağlup etme başarısı göstermişti.
     Son iki yılda birbirine benzer istatistikler tutturan Beşiktaş'ın, bu sezonun ilk yarısının son iki maçında alacağı sonuçlar ise merakla bekleniyor.
     Beşiktaş, bu dönemde 16. haftada Ali Sami Yen Stadı'nda ezeli rakibi Galatasaray ile daha sonra BJK İnönü Stadı'nda Denizlispor ile karşı karşıya gelecek.

BEŞİKTAŞ'TA DERBİ MESAİSİ BAŞLIYOR

     Turkcell Süper Lig'de Ankaragücü'nü 1-0 yenerek zirve yarışını sürdüren Beşiktaş'ta futbolcular, günü izinli olarak geçirdi.
     Ankaragücü ile yapılan maçı 3 puanla tamamlayan siyah-beyazlı takımda oyuncular, teknik direktörü Mustafa Denizli'nin verdiği izin sonrası bugün izin yaptı.
     Beşiktaş, ligde ezeli rakibi Galatasaray ile 21 Aralık Pazar günü Ali Sami Yen Stadı'nda yapacağı derbi karşılaşmasının hazırlıklarına ise yarın sabah gerçekleştireceği antrenmanla başlayacak.



Bu haber 395 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,318 µs