En Sıcak Konular

7 SEZONUN EN GOLCÜ GALATASARAY'I

13 Aralık 2008 15:38 tsi
7 SEZONUN EN GOLCÜ GALATASARAY'I Turkcell Süper Lig'de bu sezon oynadığı 15 maçta fileleri toplam 34 kez havalandıran Galatasaray, ligde son 7 sezonun en golcü dönemini yaşıyor.

İSTANBUL - Turkcell Süper Lig'de bu sezon oynadığı 15 maçta fileleri toplam 34 kez havalandıran Galatasaray, ligde son 7 sezonun en golcü dönemini yaşıyor.
     2001-2002 sezonunda aynı süre içinde attığı 38 golün ardından en gollü sezonunu geçiren sarı-kırmızılı takım, gol bakımından ligde en yakın takipçisi olan ezeli rakibi Fenerbahçe'nin de bir maç fazlasıyla 7 gol önünde bulunuyor.
     Özellikle yabancı oyuncularının gol yollarındaki önemli katkılarıyla bol gollü bir sezon geçiren Galatasaray'da, Milan Baros 11 golle takının en golcü futbolcusu oldu.
     Sarı-kırmızılı takımda Cassio Lincoln 7, Harry Kewell 6, Arda Turan 4, Shabani Nonda 2, Hakan Balta, Servet Çetin, Barış Özbek ve Ayhan Akman da 1'er golle takımlarının skor yüküne katkı yaptılar.

LINCOLN YENİDEN DOĞDU

      Galatasaray'ın, Almanya'nın Schalke 04 takımından büyük ümitlerle transfer ettiği, ancak geçen sezon beklenenden uzak bir performans sergileyen Brezilyalı yıldız Lincoln, bu sezon ise adeta yeniden doğdu.
     Geride kalan sezonda teknik direktör Karl Heinz Feldkamp ile sorun yaşayan, sakatlıklar geçirerek bir çok önemli maçta takımını yalnız bırakan Brezilyalı yıldız, adeta yeniden doğduğu yeni sezonda, Galatasaray'ın en önemli kozlarından biri olmayı başardı.
     Son yapılan Gençlerbirliği maçında 1 gol atıp, 1 de asist yaparak takımını galibiyete taşıyan Cassio Lincoln, bu sezon Turkcell Süper Lig, UEFA Kupası, Fortis Türkiye Kupası ve TFF Süper Kupa'da yapılan toplam 26 maçın 23'ünde sahaya çıkarken, sergilediği performansla da sarı-kırmızılı taraftarların gönlünü yeniden fethetti.
     Brezilyalı yıldız, Galatasaray adına bu sezon rakip fileleri resmi maçlarda 8 kez havalandırmayı başararak, elde edilen galibiyetlerde büyük pay sahibi oldu.
     Teknik direktör Michael Skibbe'nin forvet arkasında gole daha yakın bir bölgede kullandığı Lincoln, geçen sezon resmi maçlarda toplamda 7 gol atmasına karşın, bu sezon henüz ligi yarılamadan gol sayısını 8'e yükseltmeyi başardı.
     Turkcell Süper Lig'de 7, UEFA Kupası'nda ise 1 gol atma başarısı gösteren Brezilyalı yıldız, yaptığı asistlerle de takımını sırtlayan isimlerin başında geldi. Lincoln, 7 gol attığı ligde 9 da asist yaparak, atılan 18 gole direkt katkı sağlamış oldu.

GALATASARAY DERBİ HAZIRLIKLARINA BAŞLADI

     Turkcell Süper Lig'de haftayı 3-1'lik Gençlerbirliği galibiyetiyle kapatan Galatasaray, Beşiktaş ile gelecek hafta yapacağı derbi maçın hazırlıklarına başladı.
     Florya Metin Oktay Tesisleri'nde, teknik direktör Michael Skibbe yönetiminde basına kapalı olarak yapılan çalışmada, Gençlerbirliği maçına ilk 11'de çıkan oyuncuların yenileme antrenmanı, diğer oyuncuların ise teknik ağırlıklı bir idman yaptıkları bildirildi.
     Sarı-kırmızılı takımda, Gençlerbirliği karşılaşmasında sakatlanan Volkan, Mehmet Güven, Aydın ve Baros'un tedavi edildikleri, maç sonrası sağ dizinde ağrıları olan Barış'ın ise MR'ının çekileceği açıklandı.
     Sakatlıkları devam eden oyunculardan Emre Güngör, Sabri, Ümit, Linderoth ve Alparslan'ın tedavilerine devam edildiği ifade edilirken, Murat, Hasan, Serkan Çalık ve Uğur Uçar'ın ise rehabilitasyon çalışmalarının sürdüğü vurgulandı.
     Sarı-kırmızılı takımda teknik direktör Michael Skibbe, futbolcularına iki günlük izin verirken, Beşiktaş derbisinin hazırlıklarına 16 Aralık Salı günü yeniden başlanacağı belirtildi.

GALATASARAY'DAN SERVET ÇETİN YALANLAMASI

     Galatasakay Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Haldun Üstünel, futbolcuları Servet Çetin'e, Fransa'nın Marsilya kulübünden teklif yapıldığı yönünde kendisinin kaynak gösterildiği haberleri yalanladı.
     Sarı-kırmızılı kulübün resmi internet sitesinde yer alan açıklamasında Üstünel, ''Bugün bazı medya organlarında Servet Çetin'e yapılan transfer teklifleri ile ilgili tarafımdan açıklandığı iddia edilen bazı haberler yer almaktadır. Hiç bir medya mensubuna bu yönde bir açıklamam olmadığını kamuoyunun bilgisine sunarım'' ifadelerini kullandı.



Bu haber 418 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    7,233 µs