En Sıcak Konular

MEHMET YILDIZ'A RESMİ TEKLİF YOK

12 Aralık 2008 17:33 tsi
MEHMET YILDIZ'A RESMİ TEKLİF YOK Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, golcü oyuncuları Mehmet Yıldız ile ilgili herhangi bir kulüpten resmi transfer teklifi yapılmadığını belirterek, ''Fakat transfer sezonuyla birlikte kapımızın çalınacağını düşünüyoruz'' dedi.

SİVAS - Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, golcü oyuncuları Mehmet Yıldız ile ilgili herhangi bir kulüpten resmi transfer teklifi yapılmadığını belirterek, ''Fakat transfer sezonuyla birlikte kapımızın çalınacağını düşünüyoruz'' dedi.
     Ligde yarın Hacettepe ile yapacağı maçın hazırlıklarını teknik direktör Bülent Uygun yönetiminde kulüp tesislerindeki alttan ısıtmalı sahada yaptığı idmanla tamamlayan Sivasspor'da, antrenmanı kulüp başkanı Mecnun Otyakmaz ve basın sözcüsü Fikret Ünsal da izledi.
     Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Otyakmaz, Mehmet Yıldız'ın transferine yönelik haberlerle ilgili olarak, ''Çok sayıda transfer teklifinin olduğu dedikoduları kulağımıza kadar ulaşıyor. Ancak şimdilik resmen yapılmış herhangi bir teklif yok'' dedi.
     Otyakmaz, şunları kaydetti:
     ''Transfer sezonuyla birlikte kapımızın çalınacağını düşünüyoruz. Şu anda takımımız liderliği yakalayabilir. İkinci yarıda belki şampiyonluk yolunda ilerliyor durumda olabiliriz. Bu futbolcu arkadaşlarımızı eğer Sivasspor'un menfaati haricinde yollamış olursak gerçekten tarih bizi affetmeyebilir. 'Sivasspor bir şampiyonluk şansı yakalamıştı, ama en önemli futbolcularını satarak bu şansı eliyle itti' denmesini de istemeyiz. O yüzden bu transfer dedikodularına kulak asmıyoruz. Transfer sezonuna kadar bu konuyu kapattık. Transfer sezonunda eğer doğru düzgün bir teklif gelirse, tabi ki Sivasspor'un menfaatleri doğrultusunda değerlendirmeye alacağız. Ancak Mehmet Yıldız'dan veya diğer yıldızlarımızdan pek ayrılacak gibi gözükmüyoruz.''
     Hacettepe'nin çok güçlü, çok çalışkan bir takım olduğunu kaydeden Otyakmaz, ''Her şeye rağmen, istediğimiz futbolu oynayabildiğimiz takdirde rahat kazanabileceğimiz bir maç olduğunu düşünüyorum. İnşallah önümüzdeki hafta deplasmanda alacağımız bir galibiyetle ve rakiplerimizin de puan kaybıyla liderliği hedefliyoruz'' dedi.
     Geçtiğimiz yıllara göre son 2-3 maçtır taraftar sayısında bir azalma gördüklerini belirten Otyakmaz, bu duruma çok üzüldüklerini belirterek, ''Bilet fiyatlarında da bir ayarlama yaptık. Bu taraftarsızlığın artık son bulmasını istiyoruz. İlk yarının da kendi evimizdeki son karşılaşması. Hava ne kadar soğuk olursa olsun taraftarımız bu tür soğuk havalara alışkındır. Onlardan ricamız yarın 10 binin üzerine çıkmaları ve verdikleri destekle maçı kazanmamız'' diye konuştu.

Bu haber 452 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,243 µs