En Sıcak Konular

ARAGONES: RAKİBİMİZE SAYGI DUYUYORUZ

9 Aralık 2008 20:51 tsi
ARAGONES: RAKİBİMİZE SAYGI DUYUYORUZ Fenerbahçe Teknik Direktörü Avrupa Şampiyonlar Ligi (G) Grubu'nda yarın deplasmanda Ukrayna'nın Dinamo Kiev takımıyla yapacakları maçla ilgili olarak, ''Rakibimize saygı duyuyoruz. Kafamızdan geçen tek düşünce kazanmak'' dedi.

KİEV - Fenerbahçe Teknik Direktörü Avrupa Şampiyonlar Ligi (G) Grubu'nda yarın deplasmanda Ukrayna'nın Dinamo Kiev takımıyla yapacakları maçla ilgili olarak, ''Rakibimize saygı duyuyoruz. Kafamızdan geçen tek düşünce kazanmak'' dedi.
     İspanyol çalıştırıcı, karşılaşmanın oynanacağı Valeri Lobanovskiy Stadı'nda yarınki maçla ilgili basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
     Gergin olduğu gözlenen Aragones, futbolcu Güiza'ya, Semih'in yokluğundan nasıl etkilendiğiyle ilgili bir soru üzerine de araya girerek soruya yanıt verdi. Aragones bazı soruları da yarınki maçla ilgisi olmadığı gerekçesiyle yanıtlamadı.
     Fenerbahçe Teknik Direktörü, yarınki mücadelede, savunma yapıp fırsatları mı kollayacakları yoksa hücum futbolu mu oynayacaklarına ilişkin bir soruya ''Dinamo Kiev saygıyı sonuna kadar hak ediyor. Yarın bizim artık UEFA Kupası mücadelesine katılmak istiyorsak son şansımız. Başka şansımız yok. Rakibimize ben antrenör olarak saygı duyuyorum. Kafamızdan geçen tek düşünce kazanmak'' şeklinde yanıt verdi.
     Aragones, ilk maçta Dinamo Kiev ile 0-0 berabere kalan Fenerbahçe ile bugünkü Fenerbahçe arasında ne fark olduğunun sorulması üzerine de şunları söyledi:
     ''Futbolda çok fazla değişik işten bahsetmeye gerek yok. Evet belki çok konuda birşey söyleyemeyeceğim ama kesinlikle kazanmamız gereken maç. Bazı konularda avantaj Dinamo Kiev'de desek de yarın herşeyi yapmamız gereken bir maç.''
     Aragones, Kiev'e getirmediği futbolcuları Emre ve Kazım'ın küçük şikayetleri bulunduğunu, deplasmandaki mücadeleye her şeyiyle maça çıkabilecek futbolcularını getirdiğini bildirdi.
     Konuyla ilgili bir soruyu yanıtlayan Aragones, ''Benim kadromda 27 oyuncum var. Getirdiğim oyuncular en iyi durumdaki futbolculardır. Emre ve Kazım'ın sakatlık durumları vardı diyemeyiz. Küçük şikayetleri vardı. Gazeteciler iki açıdan bakıyorlar olaya. Hem gazeteci, hem de seyirci kimliğiyle. Benim buraya getirdiğim takımda her şartta en iyi oyuncular yer alıyor. Onlar da yarın sahaya çıkacak'' şeklinde konuştu.

GUİZA: UEFA KUPASI ŞANSINI YAKALAMAK İSTİYORUZ

     Fenerbahçeli futbolcu Daniel Güiza, Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde Dinamo Kiev ile yapacakları maçın, Avrupa kupalarında yollarına devam etmek için son şans olduğunu hatırlatarak, ''Elimizden gelenin en iyisini yaparak galibiyet almak istiyoruz'' dedi.
     İspanyol futbolcu, Valeri Lobanovskiy Stadı'nda yapacakları antrenman öncesi düzenlenen basın toplantısında soruları yanıtladı.
     Yarınki mücadelenin çok önemli olduğunu vurgulayan Güiza, ''UEFA Kupası için son şansımız olduğunu bildiğimiz bir maç. Her şeyimizi vererek elimizden gelenin en iyisini yaparak galibiyet almak istiyoruz'' diye konuştu.
     İspanyol futbolcu, grup maçlarında aldıkları kötü sonuçların, Dinamo Kiev maçındaki konsantrasyonlarını nasıl etkileyeceği sorusuna ise şöyle yanıt verdi:
     ''Aldığımız sonuçların takımı etkileyeceğini düşünmüyorum. UEFA şansımızı devam ettirecek bir maç. Bu maçı bağımsız düşünmek gerekir. Varımızı yoğumuzu ortaya koyup UEFA şansını yakalamak istiyoruz.''
     Hava koşullarının oyunlarını nasıl etkileyeceği sorusuna da Fenerbahçeli futbolcu, ''Bunlar bizim için bahane olmayacak şeylerdir. Bu sonuna kadar mücadele etmemiz gereken bir maç. Hava koşullarını bizi etkileyecek bir etken olarak görmüyorum'' yanıtını verdi.
     Bu arada, bir gazetecinin Güiza'ya, sakatlığı bulunan Semih'in yokluğundan nasıl etkilendiği sorusuna, araya giren teknik direktör Aragones yanıt verdi.
     İspanyol çalıştırıcı, ''Güiza'nın Semih'in yokluğu hakkında konuşacak bir şeyi olduğunu düşünmüyorum. Takımda şu anda Güiza varsa, kendi adına yapacağı ne varsa yapacaktır. Birisi var, birisi yok gibi söylemlere gerek yok'' diye konuştu.
     Fenerbahçe'nin İspanyol futbolcusu Daniel Güiza, UEFA'nın her yıl futbolseverler arasında düzenlediği geleneksel ''Yılın Takımı'' anketinde forvet adayları arasında yer aldı.
     Sarı-lacivertli futbolcu, ''http://www1.uefa.com/fanzone/TeamOfTheYear/index.html'' adresinden oy verilebilen ankette Alessandro Del Pierro, Fernando Torres, Zlatan İbrahimoviç, Wayne Rooney, David Villa, Karim Benzema, Lionel Messi, Sergio Agüero ve Emmanuel Adebayor ile birlikte forvet adayları arasında gösterildi.

FENERBAHÇE HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI

     Fenerbahçe, Avrupa Şampiyonlar Ligi (G) Grubu'ndaki son maçında yarın deplasmanda Dinamo Kiev ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı.
     Sarı-lacivertli ekip, Ukrayna temsilcisiyle yapacağı zorlu maçın son çalışmasını karşılaşmanın oynanacağı Valeri Lobanovskiy Stadı'nda gerçekleştirdi.
     İlk 15 dakikalık bölümü basın mensuplarına açık tutulan antrenmanın bu bölümünde sarı-lacivertliler ısınma çalışmaları yaptı.
     Antrenmanı izleyen yöneticiler soğuk hava nedeniyle tribünlerin üst tarafındaki kapalı bölümden çalışmayı takip etti. Bu arada, küçük bir taraftar grubu da antrenmanı izledi.
     Diğer yandan, sarı-lacivertli ekibin rakibi Dinamo Kiev'in karşılaşma için, ''Bogush, Mikhalik, Diakhate, Betao, Vukojevic, Cernat, Ghioane, Eremenko, Milevskiy, Bangoura ve Nesmachniy muhtemel 11'i ile sahaya çıkması bekleniyor.
     Ukrayna temsilcisinde kırmızı kart cezalısı Aliyev ve sakatlıkları bulunan El Kaddouri, Ayila Yussuf, Romanchuk, Ninkoviç ve Shatskikh forma giyemeyecek.



Bu haber 420 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,765 µs