En Sıcak Konular

GALATASARAY'DA DURMAK YOK

4 Aralık 2008 20:00 tsi
GALATASARAY'DA DURMAK YOK UEFA Kupası'nda Hertha Berlin'i 1-0 yenerek gruptan çıkmayı garantileyen Galatasaray, Turkcell Süper Lig'de 7 Aralık Pazar günü deplasmanda Ankaragücü ile yapacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı.

İSTANBUL - UEFA Kupası'nda Hertha Berlin'i 1-0 yenerek gruptan çıkmayı garantileyen Galatasaray, Turkcell Süper Lig'de 7 Aralık Pazar günü deplasmanda Ankaragücü ile yapacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı.
     Almanya'dan bugün dönen ve ayağının tozuyla Florya Metin Oktay Tesisleri'nde antrenmana çıkan sarı-kırmızılı takımda dünkü karşılaşmada ilk 11'de görev alan oyuncular, çalışmada koşunun ardından sağlık merkezinde terapi seansıyla günü tamamladı.
     Diğer oyuncular ise kalecilerin de katıldığı bölümde dar alanda teknik bir çalışma gerçekleştirdi. Kaleci Orkun Uşak da takımla birlikte çalıştı.
     Sarı-kırmızılı takımın bugünkü antrenmanına sağ kalça kasındaki ağrı nedeniyle dinlendirilen Lincoln katılmadı. Lincoln'ün yanı sıra, tedavileri süren Ümit Karan, Linderoth ve Alparslan Erdem de idmanda yer almadı. Tedavisinin ardından Alparslan salonda fizyoterapistler eşliğinde çalışırken, Linderoth ise genç oyuncu Ferdi Elmas ile antrenör Cevat Güler yönetiminde iki özel çalışmaya tabi tutuldu.
     Bu arada, Murat Akça, Hasan Şaş, Serkan Çalık ve Uğur Uçar'ın ameliyat sonrası rehabilitasyon çalışmalarının sürdüğü açıklandı.
     Hertha Berlin maçında sakatlanan Sabri'nin yanı sıra, sol arka uyluk adalesindeki sorun nedeniyle Emre Güngör, Acıbadem Hastanesi'nde kontrolden geçti.
     Sabri'nin sol kasık bölgesinde, Emre Güngör'ün ise sol arka uyluk adalesindeki şikâyetlerinden dolayı Acıbadem Hastanesi'nde ayrıntılı tetkik ve muayeneleri yapıldığı bildirildi.
     Yapılan kontroller sonrasında Sabri'nin kasık adalesinde, Emre'nin ise uyluk arka adalesinde 2. derece zorlanma tespit edildiği, her iki oyuncunun tedavilerine başlandığı ifade edildi.
     Galatasaray, Ankaragücü ile yapacağı maç için 2 gün önce Ankara'ya gidecek.
     Daha önce 6 Aralık Cumartesi günü Ankara'ya gideceği açıklanan sarı-kırmızılı takımın, maçın yapılacağı Ankara 19 Mayıs Stadı'nın suni çim olması ve futbolcuların bu zemine alışması için erken gideceği öğrenildi.
     Yeni programa göre Galatasaray kafilesi, yarın öğleden sonra Ankara'ya hareket edecek. Sarı-kırmızılı takım, yarın ve 6 Aralık Cumartesi günü Ankara 19 Mayıs Stadı'nda gerçekleştireceği antrenmanla da Ankaragücü maçı hazırlıklarını tamamlayacak.


Bu haber 410 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    12,754 µs