En Sıcak Konular

FENERBAHÇE, DENİZLİSPOR MAÇINA HAZIRLANIYOR

3 Aralık 2008 16:32 tsi
FENERBAHÇE, DENİZLİSPOR MAÇINA HAZIRLANIYOR Fenerbahçe, Turkcell Süper Lig'de 5 Aralık Cuma günü deplasmanda Denizlispor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

İSTANBUL - Fenerbahçe, Turkcell Süper Lig'de 5 Aralık Cuma günü deplasmanda Denizlispor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.
     Teknik direktör Luis Aragones yönetiminde Samandıra Kamp Merkezi'nde gerçekleştirilen ve yaklaşık 1,5 saat süren antrenmanda sarı-lacivertliler, ısınma ve koordinasyonun ardından taktik ağırlıklı çift kale maç oynadılar.
     Sakatlıkları geçen Emre ve Güiza takımdan ayrı çalıştı. Takımla koşu ve koordinasyona katılan iki futbolcu daha sonra fizyoterapist eşliğinde koşu ve eksiklerini gidermek için istasyon, kaleci Volkan ise tesislerdeki salonda kuvvet çalışmaları yaptı. Sakatlığı nedeniyle Tümer de takımdan ayrı çalıştı.
     Ligde Beşiktaş ile Kadıköy'de yapılan son maçta tek ön liberolu kadroyu sahaya süren teknik direktör Aragones, taktik maçında çift ön liberolu kadro denedi.
     Luis Aragones bugünkü antrenmanda çok sayıda futbolcusuyla saha içinde birebir görüştü.
     Denizlispor maçının hazırlıklarını yarın sabah basına kapalı antrenmanla sürdürecek Fenerbahçe, 16.30'da Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan uçakla Denizli'ye hareket edecek.

DENİZLİSPOR-FENERBAHÇE MAÇINA 800 POLİS

DENİZLİ - Denizli Atatürk Stadı'nda 5 Aralık Cuma günü oynanacak Denizlispor-Fenerbahçe maçına ilişkin güvenlik toplantısı yapıldı.
     Denizlispor-Fenerbahçe maçında 800 polisin görev yapacağı, jandarma ekiplerinin de statta hazır bulunacağı bildirildi.
     Denizli Valisi Yavuz Erkmen başkanlığında valilikte düzenlenen toplantıya Vali Yardımcısı Mehmet Çapraz, İl Emniyet Müdürü Muzaffer Erkan, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Ali Çardakçı, İl Sağlık Müdürlüğü ve Denizlispor kulübü yetkilileri katıldı.
     Vali Erkmen, güvenlik tedbirlerinin eksiksiz uygulanacağını, aksaklığa meydan verilmeyeceğini belirterek, "Müsabakanın dostluk ve kardeşlik içerisinde geçmesini temenni ediyorum" derken İl Emniyet Müdürü Muzaffer Erkan da maç öncesi ve sonrasında olumsuzluk yaşanmaması için gerekli güvenlik önlemlerini aldıklarını söyledi.
     İlçe karakollarından da takviye ekip geleceğini belirten Erkan, önlemleri şöyle özetledi:
     "Aynı gün maçı izlemek üzere şehir dışından gelecek taraftar araçlarını aramak için şehrin girişlerinde ekiplerimiz olacak. Maç sırasında da taraftarlar stadyuma girişlerinde aranacaklar. Saha içinde ve tribünlerde sivil ve resmi ekiplerimiz görev yapacak. Maç sonrası misafir takım ve yöneticileri ile hakem heyeti, güvenlik önlemleri çerçevesinde şehir dışına kadar ekiplerimizin yardımıyla götürülecekler."

 



Bu haber 372 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,728 µs