En Sıcak Konular

ADAY ADAYI OLMAK İSTEYENLERİN GÖREVDEN AYRILMA SÜRESİ SONA ERDİ

1 Aralık 2008 20:41 tsi
 ADAY ADAYI OLMAK İSTEYENLERİN GÖREVDEN AYRILMA SÜRESİ SONA ERDİ 29 Mart 2009'da yapılacak yerel seçimlerde aday adayı olmak isteyen kamu görevlileri ve TSK mensupları için görevden ayrılma süresi saat 17.00'de sona erdi.

ANKARA - 29 Mart 2009'da yapılacak yerel seçimlerde aday adayı olmak isteyen kamu görevlileri ve TSK mensupları için görevden ayrılma süresi saat 17.00'de sona erdi.
     Edinilen bilgiye göre, eski Ankara Milli Eğitim Müdürü, Milli Eğitim Bakanlığı Ticaret ve Turizm Genel Müdürü Murat Bey Balta, AK Parti'den Ankara'nın Gölbaşı ilçesi belediye başkan aday adayı olmak için istifa etti.
     Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı müşaviri ve Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu üyesi Muzaffer Külcü de AK Parti'den Çorum belediye başkanlığına aday adayı olmak için görevlerinden ayrıldı. Külcü, ''Gerek yerel teşkilatlarda, gerekse milletvekilliği görevim sırasında edindiğim siyasi tecrübeleri Çorum halkının hizmetine sunmak istiyorum'' dedi.
     Maliye Bakanlığı danışmanı Tuncay Karartı, AK Parti'den İstanbul Maltepe Belediye başkan aday adaylığı için görevinden istifa etti.
     Türkiye Vagon Sanayii A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Esat Pınarbaşı ile TBMM'den aralarında uzmanların da bulunduğu 6 memur da yerel seçimlerde aday adayı olmak üzere istifalarını sundu.
     CHP Ankara İl Başkanı Yaşar Çatak görevinden istifa ederek, Çankaya Belediye Başkanlığı aday adayı olduğunu açıkladı. Çatak,''CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Karayalçın ile seçimlere yönelik çalışmaları planlama içindeyiz. CHP Ankara İl Başkanlığı görevimden istifa ettim. Bağlı olduğum ilçe Çankaya'nın belediye başkan aday adayıyım'' dedi.
     Emniyet yetkililerinden alınan bilgiye göre, Balıkesir Emniyet Müdürü Coşkun Hayal, Çanakkale Emniyet Müdürü İhsan Ünal, Kırklareli İl Emniyet Müdür Yardımcısı Demiray Çavdar, Niğde Polis Okulu Müdür Yardımcısı Dr. Basri Özdemir ile 2 emniyet amiri, 2 komiser ve 23 polis memuru olmak üzere toplam 31 emniyet teşkilatı mensubu yerel seçimlere katılmak üzere görevlerinden istifa etti.

ÇELİKCAN, ADAY ADAYI OLMAK İÇİN İSTİFA ETTİ

ADANA - Kara Yolları Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Çelikcan, 29 Mart 2009 tarihinde yapılacak yerel seçimde belediye başkan aday adayı olmak için görevinden istifa etti.
     Çelikcan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Yüksek seçim Kurulu'nun seçimde aday adayı olmak isteyen kamu görevlileri için tanıdığı sürenin son gününde Adana Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı olmak için görevinden istifa ettiğini söyledi.
     Çelikcan, önümüzdeki günlerde Adana'ya gelerek aday adaylığı için başvurusunu yapacağını bildirdi.

ÜNAL, BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYLIĞI İÇİN BAŞVURUDA BULUNDU

ÇANAKKALE - Çanakkale İl Emniyet Müdürü İhsan Ünal, 29 Mart 2009 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde Kayseri'nin Yeşilhisar ilçe belediye başkanlığı için aday adaylığı başvurusunda bulundu.
     Ünal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yerel seçimler öncesinde, Kayseri'nin Yeşilhisar ilçesinden belediye başkanlığı için kendisine teklifte bulunulduğunu ve gelen teklifler doğrultusunda bu göreve aday olduğunu söyledi.
     Yüksek Seçim Kurulu'nun ilgili yazısı gereği Çanakkale Valiliğine bir dilekçe ile başvurduğunu belirten Ünal, dilekçesinin Emniyet Genel Müdürlüğüne gönderildiğini açıkladı.

AÜ ESKİ REKTÖRÜ PROF. DR. AKAYDIN GÖREVİNDEN İSTİFA ETTİ

ANTALYA - Akdeniz Üniversitesi eski Rektörü Prof. Dr. Mustafa Akaydın, üniversitedeki öğretim üyeliği görevinden istifa etti.
     Akdeniz Üniversitesi Rektörlüğüne istifasını sunan Prof. Dr. Akaydın'ın, 29 Mart 2009'da yapılacak yerel seçimlerde, CHP'den Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanlığına aday adayı olacağı öğrenildi.

GÜMRÜKÇÜOĞLU, ADAY ADAYI OLMAK İÇİN GÖREVİNDEN İSTİFA ETTİ

ANKARA - Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, 29 Mart 2009'da yapılacak yerel seçimlerde aday adayı olmak için görevinden istifa etti.
     Gümrükçüoğlu'nun, AK Parti'den Trabzon Belediye Başkan aday adayı olacağı öğrenildi.



Bu haber 416 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,873 µs