En Sıcak Konular

TURKCELL SÜPER LİG'DE GÖRÜNÜM

30 Kasım 2008 22:15 tsi
TURKCELL SÜPER LİG'DE GÖRÜNÜM Turkcell Süper Lig'in 13. haftasında Trabzonspor, haftayı yine beraberlikle kapadı, ancak liderlik koltuğundan vazgeçmedi.

ANKARA - Turkcell Süper Lig'in 13. haftasında Trabzonspor, haftayı yine beraberlikle kapadı, ancak liderlik koltuğundan vazgeçmedi.
     Beşiktaş ile arasındaki puan farkını bu hafta 3'e çıkaran Trabzon ekibi, bu hafta deplasmanda Kayserispor'un konuğu oldu. Karşılaşmadan 1-1 eşitlikle ayrılan Trabzonspor, 2 haftadır galibiyet elde edememesine rağmen birinciliği kimseye kaptırmadı.
     Beşiktaş ise bu hafta derbi maçta Fenerbahçe'ye 2-1 yenildi. Siyah-beyazlı ekip, geçen hafta aldığı Eskişehirspor galibiyetinin de etkisiyle bu puan kaybından fazla etkilenmedi ve averajla 2. sıradaki yerini korudu.
     Geçen haftadan golsüz beraberlikle çıkan Galatasaray ve Fenerbahçe ise bu haftayı galibiyetle kapatarak birer basamak yükseldiler. Fenerbahçe, derbi maçta karşılaştığı Beşiktaş'tan aldığı 3 puan ve averajla 1 basamak atlayarak 5. sıraya yerleşti.
     Haftanın son maçında Hacettepe'yi konuk eden Galatasaray ise Baros'un attığı 3 golle karşılaşmadan 3-1 galip ayrıldı ve 5. sıradan 4. sıraya terfi etti.
     Geçen hafta 3. sırada yer alan Ankaraspor, bu hafta Ankara derbisinde Ankaragücü'ne 1-0 yenilerek, ilk 3'teki yerine veda etti. Haftayı puan alamadan kapatan Ankaraspor, takipçisi Sivasspor'un Gaziantepspor'u 3-0 yenerek elde ettiği 3 puanın da etkisiyle 6. sıraya kadar geriledi. Sivasspor ise Galatasaray'ın hemen üstünde 3. sıraya yerleşti.
     Ligde 23 golün atıldığı bu haftada, 5 maçı ev sahibi, 1 maçı da konuk ekip kazanırken, 3 karşılaşma da beraberlikle sonuçlandı. Ayrıca, Eskişehirspor'un Denizlispor'u 4-3 yendiği maç haftanın en gollü karşılaşması oldu.
     13. haftada, gol krallığı yarışında Sivassporlu Mehmet Yıldız 10 golle, bu hafta da ilk sırada yer aldı. Galatasaraylı Baros, haftanın son maçında Hacettepe filelerini tam 3 kez havalandırarak, toplamda 8 gole ulaştı ve gol krallığı yarışında 2. sıraya yerleşti. Ayrıca Beşiktaşlı Nobre ile Ankarasporlu Mehmet Çakır 7'şer golle 3., Galatasaraylı Lincoln, Bursasporlu Sercan Yıldırım, Antalyasporlu Djiehoua ve Eskişehirsporlu Youla da 6'şar golle 4. sırayı paylaştılar.

Bu haber 396 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,285 µs