En Sıcak Konular

YILDIRIM:BAŞKANLIK İÇİN BUGÜNDEN ALINMIŞ BİR KARARIM YOK

30 Kasım 2008 15:39 tsi
YILDIRIM:BAŞKANLIK İÇİN BUGÜNDEN ALINMIŞ BİR KARARIM YOK Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, başkanlığı bırakma ya da devam etme yönünde bugünden alınmış bir kararının ya da açıklamasının bulunmadığını bildirdi.

İSTANBUL - Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, başkanlığı bırakma ya da devam etme yönünde bugünden alınmış bir kararının ya da açıklamasının bulunmadığını bildirdi.
     Yıldırım, Fenerbahçe Kulübü'nün internet sitesinde yaptığı açıklamada, bir gazetede 2009 yılının mayıs ayında yapılacak kongrede aday olmama kararı aldığı yönündeki haberin gerçeği yansıtmadığını ifade etti.
     Beşiktaş karşısında alınan galibiyetin sevincini yaşadıklarını, başkanlık konusuyla ilgili medyada yer alan haberin üzerinden yapılan bir sansasyon olduğunu belirten Yıldırım, şöyle devam etti:
     "Şu an için genel kurulumuzun bize verdiği yetki dahilinde görev süremiz devam etmektedir ve bizler de bu süre zarfında Fenerbahçe'nin başarısı için çalışmaya devam ediyoruz ve edeceğiz. Önümüzdeki dönem yeniden aday olup olmayacağıma dair kararı da mayıs ayından önce günün şartlarına ve Fenerbahçemiz'in menfaatlerine uygun olarak vereceğim."
     Başkan adaylığı konusunda da bugünden ortaya atılan iddiaların doğru olmayacağını anlatan Yıldırım, özetle şöyle dedi:
     "Bugünden başkanlık adaylığım konusu ile ilgili yapılan her türlü haber ve ortaya atılan iddialar yalandır. Ayrıca bu tarz yalan haberlerden benim artık yıldığımı ve yorulduğumu iddia edenler şunu çok net olarak bilmelidirler ki ben ve yönetimimiz Fenerbahçemiz'e büyük bir şevkle hizmet ediyoruz. Bu noktadaki arzumuz ve kararlılığımız ilk gün nasılsa bugün de aynıdır. Bu şekilde yalan haberler ile Fenerbahçemiz'i kaos ve karmaşa ortamına sürüklemeye çalışanlar varsa onların çabaları da boşa çıkacaktır. Bu noktada da hiçbir yorgunluğumuz ya da bıkkınlığımız söz konusu değildir. Sonuç olarak benim ve yönetimimizin gündeminde şu an önümüzdeki seçimler yoktur. Bizim gündemimizde kulübümüzün mücadele ettiği tüm branşlarda şampiyonluklara ulaşabilmesi için yapılması gerekenler vardır."

Bu haber 429 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,524 µs