En Sıcak Konular

ŞEHİT POLİSLER İÇİN TÖREN

28 Kasım 2008 17:00 tsi
ŞEHİT POLİSLER İÇİN TÖREN İçişleri Bakanı Beşir Atalay, ''Her verilen şehit, birliğimizi beraberliğimizi pekiştiriyor'' dedi.

İSKENDERUN - İçişleri Bakanı Beşir Atalay, ''Her verilen şehit, birliğimizi beraberliğimizi pekiştiriyor'' dedi.
     Hatay'ın İskenderun ilçesinde, terör örgütü üyeleriyle çıkan çatışmada şehit olan polis memurları İbrahim Darıcı ile Halil Aksak için İskenderun Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Grup Amirliği binası önünde tören düzenlendi.
     İçişleri Bakanı Atalay, törende, Polis Teşkilatının ve güvenlik güçlerinin ülkenin huzuru ve güveni için her zaman görevi başında olduğunu söyledi.
     Atalay, devlet olarak şehit ailelerinin ve çocuklarının yanlarında olacaklarını, hiçbir zaman yalnız bırakmayacaklarını ifade etti.
     Emniyet Genel Müdürü Oğuz Kağan Köksal da, bu toprakların kolay kazanılmadığını belirterek, ''Dün şehit verdik bugün de vereceğiz, ama hainler gerekli cezayı mutlaka görecek'' dedi.
     Törende şehit polis memuru Halil Aksak'ın eşi Eşe, gözyaşları arasında oğlu Ömer'i de polis yapacağını söylerken, İbrahim Darıcı'nın eşi Zeynep ise ''Oğullarının şehit olduğunu kutsal topraklarda olan anne ve babasına nasıl söyleyeceğimi bilemiyorum'' dedi.
     Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın mesaj gönderdiği törene, Adana Valisi İlhan Atış, 39. Mekanize Tugay Komutanı Tuğgeneral Gürsel Öztürk, İskenderun Kaymakamı Cengiz Horozoğlu, AK Parti Grup Başkan Vekili Sadullah Ergin, AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, MHP Hatay Milletvekili İzzettin Yılmaz, Antakya Belediye Başkanı Mehmet Yeloğlu, Hatay Emniyet Müdürü Osman Çapalı, Adana Emniyet Müdürü Arif Akkale, şehitlerin meslektaşları ve vatandaşlar katıldı.
     Törenin ardından, şehit polis memurlarından İbrahim Darıcı'nın cenazesi Gaziantep'in Araban ilçesine, Halil Aksak'ın cenazesi Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesine bağlı Göllühüyük köyüne gönderildi.

ŞEHİT POLİS MEMURU AKSAK KAHRAMANMARAŞ'TA  TOPRAĞA VERİLDİ

KAHRAMANMARAŞ - Hatay'ın İskenderun ilçesinde, terör örgütü üyeleriyle çıkan çatışmada şehit olan polis memuru Halil Aksak'ın (38) cenazesi, memleketi Kahramanmaraş'ta toprağa verildi.
     Şehit polis memuru Aksak için merkez Ulu Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Aksak'ın Türk bayrağına sarılı naaşı, ikindi namazı sonrası kılınan cenaze namazının ardından meslektaşlarının omuzlarında taşındı.
     Cenaze töreninde, şehidin annesi Zeliha Aksak, kardeşleri, eşi Eşe Aksak ve çocukları Ömer Faruk ile Kübra, yakınlarınca teselli edilmeye çalışıldı.
     Törenin ardından, polis memuru Halil Aksak'ın cenazesi, Şeyh Adil Asri Mezarlığı Şehitliği'nde toprağa verildi.
     Törene, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İçişleri eski Bakanı Abdülkadir Aksu, Kahramanmaraş Valisi Mehmet Niyazi Tanılır, Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, İl Jandarma Alay Komutan Albay Sezai Akgün, İl Emniyet Müdürü Necdet Çelikbilek, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Veysi Kaynak, MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Akif Paksoy, Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Balduk, Emniyet Teşkilatı mensupları, askeri erkan ve binlerce Kahramanmaraşlı katıldı.

ŞEHİT POLİS MEMURU DARICI GAZİANTEP'TE TOPRAĞA VERİLDİ

GAZİANTEP - Hatay'ın İskenderun ilçesinde, terör örgütü üyeleriyle çıkan çatışmada şehit olan polis memuru İbrahim Darıcı'nın cenazesi (35), memleketi Gaziantep'in Araban ilçesinde toprağa verildi.
     Şehit Darıcı'nın cenazesi, kortej eşliğinde Araban Hükümet Konağı'nın önüne getirildi. Cenazenin getirilişi sırasında şehit polis memurunun yakınları tabuta sarılmak isteyerek, sinir krizi geçirdi. Şehidin ailesini, polisler ve vatandaşlar sakinleştirmeye çalıştı.
     Gaziantep Müftüsü İsmail Canbolat, Araban Hükümet Konağı önünde düzenlenen törende, cenaze namazını kıldırdı. Daha sonra şehidin Türk Bayrağına sarılı tabutu, polis mangası eşliğinde cenaze arabasına omuzlarda taşındı.
     Terör örgütü aleyhine slogan atılarak, Araban Asri Mezarlığı'na getirilen şehit Darıcı'nın cenazesi, gözyaşları arasında toprağa verildi.
     Törene, Vali Vekili Mehmet Okur, Gaziantep 5. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Şendoğan Karakuş, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Ali Çapan, Emniyet Müdürü Ali Yılmaz, şehit polisin ailesi, yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.



Bu haber 501 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,482 µs