En Sıcak Konular

EZELİ REKABETTE 321. RANDEVU

28 Kasım 2008 13:14 tsi
EZELİ REKABETTE 321. RANDEVU Ezeli rakipler Fenerbahçe ile Beşiktaş, yarın yapacakları Turkcell Süper Lig maçında 321. kez karşı karşıya gelecek.

İSTANBUL - Ezeli rakipler Fenerbahçe ile Beşiktaş, yarın yapacakları Turkcell Süper Lig maçında 321. kez karşı karşıya gelecek.
     İki ekip arasında 28 Kasım 1924 tarihinde, Fenerbahçe'nin 4-0 galibiyetiyle başlayan 84 yıllık ezeli rekabette galibiyet sayısında eşitlik bulunuyor.
     Bugüne dek yapılan 320 maçta her iki takım da 118'er galibiyet alırken, 84 karşılaşmada ise taraflar birbirlerine üstünlük sağlayamadı.
     Ezeli rekabette Fenerbahçe'nin toplam 432 golüne, Beşiktaş 403 golle karşılık verdi.
     Ezeli rakipler arasında yapılan son 4 maçı da Fenerbahçe kazandı.
     Yarın yapılacak derbi maç öncesi, iki takımda da sarı kart cezası sınırında oyuncular bulunuyor.
     Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki derbi öncesinde Fenerbahçe'de 4, Beşiktaş'ta ise 3 futbolcu sarı kart cezası tehlikesiyle karşı karşıya.
     Sarı-lacivertlilerde savunmanın önemli isimleri Roberto Carlos, Lugano ve Edu'nun yanı sıra Ali Bilgin, sezon başından bu yana 3'er sarı kart gördü. Bu futbolcular, derbi maçta da sarı kart görmeleri halinde gelecek haftaki Denizlispor maçında cezalı duruma düşecek.
     Siyah-beyazlılarda ise 3'er sarı kartları bulunan Nobre, Serdar Özkan ve Cisse, derbide sarı kart görmeleri halinde gelecek haftaki Ankaraspor maçında cezalı olacak.

DERBİ MAÇTA OLAĞANÜSTÜ GÜVENLİK

     Turkcell Süper Lig'de Fenerbahçe ile Beşiktaş takımları arasında yarın yapılacak derbi için olağanüstü güvenlik önlemleri alınacak.
     Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak dev maçın öncesi, maç sırası ve sonrasında geniş güvenlik önlemleri uygulanacak.
     Kadıköy ve stat çevresinde güvenlik önlemleri saat 13.00'den itibaren alınmaya başlanacak. Stat kapıları saat 14.00'de açılacak ve taraftarlar tribünlere alınacak.
     Derbi maçta 2 bin 650 emniyet mensubu ile Fenerbahçe Kulübü'nün görevlendireceği 525 özel güvenlik çalışanı görev alacak. Stat içinde 190 güvenlik kamerasıyla tespit yapılacak, ayrıca soyunma odaları kapısına kadar da emniyet kameraları çekim yapacak.
     Kendilerine, stat kapasitesinin yüzde 5'lik kısmı oranında 2 bin 525 bilet ayrılan konuk Beşiktaşlı taraftarların stada toplu organizasyonla gelişine izin verilmeyecek.

DERBİ MAÇIN HAKEMİ BÜNYAMİN GEZER

Turkcell Süper Lig'in 13. haftası yarın dev bir maça sahne olacak. Ezeli rakipler Fenerbahçe ile Beşiktaş, Kadıköy'deki derbide karşı karşıya gelecek.
     Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak ve Lig TV'den naklen yayınlanacak derbiyi hakem Bünyamin Gezer yönetecek.
     Ezeli rakipler, hazırlıklarını bu akşam basına kapalı yapacakları idmanlarla tamamlayarak, kampta maç saatini beklemeye başlayacak.
     Ezeli rakiplerin yarınki derbi maça şu 11'lerle çıkması bekleniyor:
     Fenerbahçe: Volkan Demirel, Gökhan, Lugano, Edu, Roberto Carlos, Kazım, Josico, Selçuk, Uğur, Alex, Güiza.
     Beşiktaş: Rüştü, İbrahim Toraman, Zapatocny, Sivok, İbrahim Üzülmez, Ekrem, Cisse, Delgado, Tello, Holosko, Nobre.

İDO'DAN DERBİ İÇİN EK DENİZ SEFER

     İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO), Turkcell Süper Lig'de yarın yapılacak Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi için ek deniz otobüsü seferleri düzenleyecek.
     İDO'dan yapılan açıklamada, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak dev maç öncesinde Bakırköy'den Kadıköy'e saat 16.00, 17.00 ve 17.50'de, maç bitiminde de Kadıköy'den Bakırköy'e saat 21.35'de ek sefer yapılacağı duyuruldu.



Bu haber 493 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,658 µs