En Sıcak Konular

ARAGONES: KAZANMAKTAN BAŞKA BİR DÜŞÜNCEMİZ YOK

24 Kasım 2008 18:41 tsi
ARAGONES: KAZANMAKTAN BAŞKA BİR DÜŞÜNCEMİZ YOK Fenerbahçe Teknik Direktörü Luis Aragones, Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde yarın yapacakları Porto maçında kazanmaktan başka düşüncelerinin olmadığını söyledi.

İSTANBUL - Fenerbahçe Teknik Direktörü Luis Aragones, Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde yarın yapacakları Porto maçında kazanmaktan başka düşüncelerinin olmadığını söyledi.
     Aragones, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda yaptığı basın toplantısında, Porto'nun güçlü bir ekip olduğunu vurgulayarak, ''Bunu Şampiyonlar Ligi'nde aldıkları kupayla taçlandırdılar. Karşılaştığım bütün takımlara karşı en yüksek saygıyı her zaman göstermişimdir. O yüzden Porto'ya karşı da saygı göstereceğim, ancak bizim yapmamız gereken tek şey kazanmak. Kazanmaktan başka düşüncemiz yok'' dedi.
     İspanyol teknik adam, bir soru üzerine, ''Karşımda şu ana kadar oynamış en kötü Porto'yu isterim. İlk dakikadan itibaren golü aramak için elimizden geleni yapacağız. Ondan sonra onların kontraya çıkışları işimize yarayabilir. Porto'nun çok iyi yaptığı kontra atakları nasıl kırabiliriz diye çalışmalıyız ve buna çok hazır olmamız gerekiyor. Yarın sahamızda, seyircimizin desteğiyle elimizden gelenin en iyisini kendimizden emin bir şeklide yapacağız. Tabii ki seyircimiz centilmence takımını destekleyeceği yarınki maçtan galibiyetle ayrılmak istiyoruz'' diye konuştu.
     Fenerbahçeli futbolcular Deivid ve Vederson'un basın toplantısını içerde dinlediğini kaydeden Aragones, ''(Fenerbahçe bu sene fazla gol atamıyor) gibi bir soru oldu futbolculara. Biz 24 golle, 25 gol atan Galatasaray'dan bir gol az atarak, onların arkasındayız. O soruya böyle cevap veriyorum'' dedi.
     Futbolda gollerin takım halinde atıldığını vurgulayan İspanyol çalıştırıcı, ''Futbolda gol yendiği zaman defans oyuncuları, gol atamadığı zaman forvet suçlanıyor. Bu iş böyle değil. Futbol bir takım oyunudur. Gol yendiği zaman da yenildiği zaman da herkes bunu üstlenmelidir'' şeklinde konuştu.

 FENERBAHÇE'DE PORTO MAÇI HAZIRLIKLARI

     Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi (G) Grubu'nda yarın Portekiz'in FC Porto takımıyla yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.
     Teknik direktör Luis Aragones yönetiminde, Samandıra Tesisleri'nde yapılan ve ilk 15 dakikası basına açık olan antrenmanda, futbolcular ısınmanın ardından pas çalışması yaptı.
     Fenerbahçe'de sakatlığı nedeniyle bir süredir takımdan ayrı çalışan Roberto Carlos, bugünkü idmanda yer aldı. Carlos'un, yarınki maçta ilk 11'de forma giymesi bekleniyor.
     Sarı-lacivertlilerde dünkü çalışmada yer almayan Lugano ve Burak da antrenmana çıktı.
     Tedavisi devam eden Semih ile Tümer'in ise salonda çalıştıkları bildirildi.
     Fenerbahçe'nin 3. kalecisi Fehmi Mert Günok ise 20 Yaş Altı Milli Takımı'nda bulunduğu için idmana katılmadı.
     Sarı-lacivertliler, antrenmanın ardından tesislerde kampa girdi.



Bu haber 400 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,513 µs